Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 624 kJ / 2 539 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,40 g |
Tuky | 274,80 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 5,02 g |
Sůl | 12,54 g |
Sacharidy | 4,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Anglická pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/koj6
Moje poznámka
Anglická pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/koj6
Nejnovější recepty
Palačinková růže
Přidáno před 6 hodinami
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 23 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 23 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 23 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 23 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z podmáslí
kyskamaryska před 32 minutami
Okurkový salát
JakubM před 35 minutami
Nejlepší špenát
harovs před 1 hodinou
Pohankové karbanátky se sýrem
Jitka64 před 2 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
shabby před 2 hodinami
Domácí lasagne
Veronika834 před 2 hodinami
Ředkvičková pomazánka s pomazánkovým máslem
Januli-holky před 2 hodinami
Kuřecí žaludky v lahodné omáčce
JitkaKl před 3 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Svally_Krakonos před 3 hodinami
Tiramisu od babičky
Anny12 před 4 hodinami
Tématické fráze:
pomazanka z anglicke slaniny,
pomazanky,
anglicka pomazanka,
pomazánky recepty,
pomazánka z anglické,
pomazánka,
tipy na pomazánky,
pomazánka ze slaniny,
pomazánka anglická slanina,
pomazanka z anglicky slaniny,
nové pomazánky,
anglicke pomazanky,
anglická slanina pomazánka,
slanina pomazánka,
anglická slanina recept,
tipy na pomazánku,
anglická slanina v receptech,
pomazanka s anglicky slaniny,
pomazánka s anglické slaniny,
pomazanka s anglickou slaninou
Suroviny:
slanina anglická,
tuk rostlinný,
hořčice plnotučná,
mléko
Komentáře (21)
Za pomazánku dávám 5.bod., vždycky se hodí
Jen dotaz - proč to vřelé mléko?