Kabanos pod grilem

mika59 Kuchařka: mika59

Grilování 18 názorů

Suroviny

kabanos nebo točený salám
cibule
sýr
slanina
čerstvá paprika
Hermelín
olej
grilovací koření
česnek
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Salám vaříme asi 10 minut. Po mírném zchladnutí uděláme zářezy, které nedokrojíme. Plníme cibulí, slaninou, co máme rádi.

  2. Potřeme olejem s kořením a dáme pod gril.

  3. Zapečeme pod grilem do křupava.

Poznámka

Je to taková rychlovka, pak už stačí jen uždibovat a přikusovat čerstvý chléb.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 104 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kabanos pod grilem

  • mika59 mika59(autorka receptu)

    Jana Remkova::-K

    1974andrea::-K já už nevěděla co se po mně chce :-D

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    mika59::-p:yes::yes:

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    1974andrea: Aspoň někdo to pochopil ;-)

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    1974andrea: Andrejka, vlastne máš pravdu, zmýlila som sa v tom, v každom prípade by to chcelo dopísať do postupu. Nie každý číta všetky komentáre. Ďakujem za opravu. ;-)

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea

    tejaja:Terezko, já myslím, že pod grilem se nejen griluje, ale i narychlo zapéká, aby byl pokrm opečený shora.;-)

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    mika59: Nechcem sa hádať, ale posledná veta v postupe je Grilujeme do křupava. Predposledná veta je Potřeme olejem s kořením a dáme pod gril. Veta, ktorú si mi teraz v komentári uviedla, tam ani nie je. Ak dám niečo pod gril, tak to grilujem, nie? Bez ohľadu na to, ako dlho. Možno by si mala recept upraviť tak, aby to bolo podľa toho, ako píšeš v komentári. ;-)

    Odpovědět

  • mika59 mika59(autorka receptu)

    chocolate:Já píšu jak jsem dělala já.Pod mým grilem v troubě to bylo za 5 minut,jen do zrůžovění a rozpečení sýrů.Kdo chce nemusí vařit.

    Odpovědět

  • chocolate chocolate

    mika59:Ale i tak, je nutne ho deset minut predem varit?Nebude na s...ku?Slusneji rict mne to nenapada;-).Vzdyt je tepelne opracovany, ne?A i to zapeceni neni otazkou minuty.
    To je jen dotaz, opravdu ne rypani.

    Odpovědět

  • mika59 mika59(autorka receptu)

    chocolate:Ale já negriluju,jen dám zapéct po gril.Tak je to v názvu.

    Odpovědět

  • mika59 mika59(autorka receptu)

    tejaja:předposlední věta dáme pod gril a grilujeme do křupava

    Odpovědět

  • chocolate chocolate

    Kabanos je snad tepelne upraveny, ne?A i kdyby nebyl, varit ho a nasledne grilovat?

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    mika59: Prosím, tak sa to griluje alebo nie? Lebo v postupe posledná veta je : Grilujeme do křupava. ;-)

    Odpovědět

  • mika59 mika59(autorka receptu)

    casino:To je možná pravda,ale to se negriluje,ale jen se dá pod gril.To trvá jen chvíli a to se ten salám ani pořádně neprohřeje.(v mé troubě)

    Odpovědět

  • casino casino

    Kabanos pod grilem
    No, pamatuji doby kdy byl kabanos (byť z masa) chápán spíše jako nadávka:-)) Že by se ale před grilováním předem vařil, tak to nepamatuji...:-D

    Odpovědět

  • hosta hosta(moderátorka)

    No vida, jeden by řekl "kus salámu" a jak to dobře vypadá, určitě i chutná:yes:

    Odpovědět

Předchozí 1 2

Tématické fráze: recepty na gril kabanos na vodu spizy z kabanosu kabanos s cibulí co na gril recepty recepty z kabanosu točený salám na grilu kabanos recepty recepty na grilu recepty na kabanos jak upravit kabanos grilování recept kabanos kabanos v troube rychlovky z kabanosu recepty na gril s kabanosem recept kabanos recept na kabanos uzeny kabanos recepty uzený kabanos na grilu ohřívaný salám

Zapomněl/a jsem heslo