Suroviny
Porce: 6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 727 kJ / 1 608 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 261,96 g |
Tuky | 41,80 g |
Vláknina | 10,15 g |
Cholesterol | 678 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,57 g |
Sacharidy | 40,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórková roláda na zeleninovém soté
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JPAJ
Moje poznámka
Pórková roláda na zeleninovém soté
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JPAJ
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 1 hodinou
Krkovička na česneku
Přidáno před 13 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno před 15 hodinami
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno před 19 hodinami
Mrkvový krém
Přidáno před 20 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
ZboSy před 1 hodinou
Loštická cibulačka
Sahula před 10 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 10 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 11 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 11 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 11 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 14 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 14 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 14 hodinami
Tématické fráze:
zeleninová roláda,
kureci sote s porkem,
zeleninové rolády,
recepty se zeleninou a porkem,
kruti sote na porku,
recept kureci rolady na porku,
kureci rolada s porkem,
kuřecí soté na zelenině,
kuřecí roláda s pórkem,
kuřecí rolada na porku,
roláda z porku,
zeleninové smetanové sote,
veprove sote s porkem,
zeleninava rolada,
roláda porek,
pikantni sote y,
kureci maso y porkem,
jak se vaří zeleninové soté,
kuřecí soté s porkem recept,
zeleninový roláda recept
Suroviny:
prsa kuřecí,
pórek,
směs zeleninová mražená,
máslo,
slanina anglická,
sýr tvrdý,
koření provensálské,
koření grilovací,
sůl,
pepř,
mléko,
mouka hladká,
voda
Komentáře (15)