Utopenci alá pan Kaplan
Na výborné utopence potřebujeme kvalitní špekáčky a dobrý nálev. V tomto receptu navíc špekáčky potřeme feferonkovou pastou, díky kterým budou utopenci příjemně pikantní. Po naložení je necháme pár dní uležet a můžeme si pochutnat.
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Utopenci alá pan Kaplan
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qQx0
Moje poznámka
Utopenci alá pan Kaplan
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qQx0
Nejnovější recepty
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 38 sekundami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí papardelle (nebo tagliatelle)
janatka před 16 minutami
Rybízový koláč s drobenkou
kunananuk před 23 minutami
Květáková kari rýže s kokosovým mlékem
janatka před 24 minutami
Paštika z kuřecích jater
Janet.P před 54 minutami
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Petulice před 3 hodinami
Vepřové kostky na česneku a rajčatovém pyré v pomalém hrnci
Petulice před 3 hodinami
Krupicovo - tvarohové poháry s ovocem
chadimovaivana před 4 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
crazy.woman.cz před 6 hodinami
Tématické fráze:
utopenci s cibulí video recept,
recepty na utopence z buřtů,
hrnec na utopence,
návod na utopence,
utopenci s cibulí recept video,
utopenci deko,
utopenci recept deko,
babicovy utopenci,
utopenci recept,
videorecepty utopenci,
utopenci navod,
utopenci s dekem,
utopenci,
babicovy dobroty utopenci,
recept utopenci videorecept,
nálev na utopence,
utopenci s cibulí+video,
utopenci z buřtů,
utopenec z buřtů,
utopenci s pastou
Suroviny:
buřt,
cibule,
česnek,
pasta feferonková,
deko,
cukr krupice
Komentáře (2)