Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 975 kJ / 711 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,98 g |
Tuky | 19,37 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 318 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso pečené v zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEW0
Moje poznámka
Maso pečené v zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEW0
Nejnovější recepty
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 9 hodinami
Banánová bábovka bez cukru
Přidáno před 10 hodinami
Chilli cukety
Přidáno před 13 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno před 15 hodinami
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno 20. 6. 2025 21:08
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno 20. 6. 2025 21:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Michal_amater před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavla29 před 4 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
IRBONA před 5 hodinami
Jahodový smetanový dort (mousse)
bretka před 5 hodinami
Knedlíky - blbouny s klevelou
MarketaAn před 5 hodinami
Závin z bramborového těsta plněný masem
Dasa18 před 6 hodinami
Drůbeží kostky v zelenině se slaninou
Bushmann před 7 hodinami
Bublanina
Levandule35 před 8 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 8 hodinami
Pomerančový dort z pohankové mouky
Majka214 před 9 hodinami
Tématické fráze:
pecene maso na zeli,
maso pečené na zelí,
vepřové maso pečené na zelí,
maso na zelí,
pečené maso se zelím,
maso pečené na kysaném zelí,
veprove maso pecene v zeli,
vepřové maso pečené v kysaném zelí,
veprové maso pecene se zelim,
maso pečené v zelí,
vepřové maso pečené se zelím v v troubě,
maso se zelím,
pečené vepřové maso se zelím,
pečené maso,
maso v zelí,
pečené maso k zelí,
pečené maso a zelí,
zelí pečené v troubě,
vepřové maso pečené na kysaném zelí,
vepřové pečené na zelí
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
zelí hlávkové,
sůl,
pepř,
kmín celý,
olej
Komentáře (9)