Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 045 kJ / 489 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,60 g |
Tuky | 44,73 g |
Vláknina | 5,04 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 186 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 16,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové po Žebrácku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k8Yv
Moje poznámka
Vepřové po Žebrácku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k8Yv
Nejnovější recepty
Tiramisu roláda podle Míši Landové
Přidáno před 1 hodinou
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 16 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 19 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé v zelenině
busy_dad před 6 hodinami
Zeleninový salát s jogurtovým dresingem
TondaJ před 8 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Noumik před 8 hodinami
Grilovaná krkovička
Merylas před 10 hodinami
Pomazánka z pečeného vepřového masa
RendaAda před 10 hodinami
Pastýřský koláč s jehněčím nebo hovězím masem
NellaGW před 11 hodinami
Kachní stehna na žampionech
Leren před 11 hodinami
Fofr broskvový koláč
Jannybar před 12 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem
AndreaAbb před 12 hodinami
Pistáciový rychlý dort
Mart1neek před 12 hodinami
Tématické fráze:
žebrák recept,
vepřový řízek po žebrácku,
recept žebrák,
maso po žebrácku,
recepty vepřové,
zebrak recepty,
kotleta po žebrácku,
žebrácká kotleta,
vepřová kotleta po žebrácku,
zebracky kotlet,
vepřové po styrsku,
vepřové plátky po žebrácku,
vepřový kotlet po žebrácku,
zebracky plátek,
kotlet po žebrácku,
vepřové maso po žebrácku,
žebrácké maso,
kotleta zebrak,
vepřový plátek žebrák,
vepřové maso žebrák
Suroviny:
plátek vepřový,
sůl,
pepř,
sádlo,
cibule,
mouka hladká,
hořčice,
okurky sterilované
Komentáře (15)
Akurát som dala kyslú uhorku dusiť s mäskom hneď na začiatku