Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 950 kJ / 1 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,50 g |
Tuky | 46,53 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 193 mg |
Sodík | 3,92 g |
Sůl | 9,25 g |
Sacharidy | 175,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové gnocchi s uzeným lososem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zn1q
Moje poznámka
Bramborové gnocchi s uzeným lososem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zn1q
Nejnovější recepty
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 48 minutami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 3 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 4 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 12 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 36 minutami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 46 minutami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 1 hodinou
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 1 hodinou
Sýrová roláda
Fitulka před 2 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 2 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 4 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 4 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
bramborové noky s lososem,
noky s uzeným lososem,
gnochi s uzeným lososem,
gnocchi,
bramborové gnocchi,
gnocchi s lososem,
recepty s uzeným lososem,
recept noky s uzeným lososem,
noky s lososem,
gnoči s lososem,
uzený losos s bramborem,
bramborové gnochi,
bramborové gnoči,
uzeny losos s noky,
gnoschi,
co s uzenym lososem,
gnochi s lososem,
bramborové gnocchi recept,
pánev pizza star recepty,
bramborové noky s uzeným
Suroviny:
gnocchi,
losos uzený,
lučina,
sýr tavený,
smetana,
kopr,
pepř bílý,
sůl
Komentáře (9)