Jarní závitky nem rán (orig. Vietnam)
Z vietnamských restaurací známé a oblíbené jarní závitky si můžete udělat i doma. Potřebné suroviny koupíte ve vietnamských prodejnách potravin. Směs zeleniny a mletého masa zabalíte do rýžového papíru a osmažíte dozlatova.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jarní závitky nem rán (orig. Vietnam)
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Amj3
Moje poznámka
Jarní závitky nem rán (orig. Vietnam)
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Amj3
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 5 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 6 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 8 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 9 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 10 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 1 hodinou
Išelské cukroví
Danakoukolova před 1 hodinou
Vosí hnízda
RNiklova před 2 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 2 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 2 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 2 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 3 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 3 hodinami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 3 hodinami
Babiččina čočková polévka
pesmax před 3 hodinami
Tématické fráze:
jarní závitek,
jarní vietnamské závitky recepty,
vietnamské závitky,
čínské závitky,
závitky nem,
nem rán,
jarní rolky,
závitky recept,
jarni rolky recept,
asijské závitky,
omacka na jarní závitky,
nem,
vietnamske jarni zavitky,
závitky,
závitky,
nem závitky,
nem recept,
závitky nem rán,
rýžové závitky,
jarni zavitky omacka
Suroviny:
maso mleté,
vejce,
mrkev,
kedlubna,
cibule,
sůl,
omáčka sojová,
pepř mletý,
jidášovo ucho,
nudle rýžové,
papír rýžový,
olej,
pivo světlé
Komentáře (57)
Marcel:
Marcel:
Je fajn taky do závitků přidat mungo klíčky..
V restauraci ji k závitkům podávají - čerstvou - a je výborná, naopak jsem zkusila koupit už hotovou (Omáčka na jarní závitky) a ta teda nebyla nic moc...
Díky
Jsem Vietnamka, takže vím, jestli je to správně nebo ne. I když my to děláme spíš s krkovicí, a nedáváme tam glutasol, ale jen sůl. Jinak, VELKÁ pochvala!
Jsem Vietnamka takže vím co píšu
PS: tradicne vietnamske zabalia spodok do salatoveho listu ako rucku a macaju do "dipping sauce"