Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 682 kJ / 4 226 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,86 g |
Tuky | 148,87 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 429 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 638,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlé řezy s džemem a šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m299
Moje poznámka
Rychlé řezy s džemem a šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m299
Nejnovější recepty
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 3 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 5 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 6 hodinami
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Listové koláčky s krémovou náplní a džemem
Přidáno před 7 hodinami
Broskvové knedlíky vařené v páře
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Avokádový tataráček
Simona Maskova před 22 minutami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 24 minutami
Květáková polévka podle Jitky
Kajkajak před 37 minutami
Kuřecí stehna - jedna báseň
kimlo před 38 minutami
Zakysané lívanečky
bodie před 1 hodinou
Kovbojské fazole
Ry1bka před 2 hodinami
Žampiony s cuketou
Petulice před 2 hodinami
Žampiónová polévka
SarkaMG před 3 hodinami
Kysané zelí na slanině a jablku
Lolatus před 3 hodinami
Košíčky s želé
rujet před 4 hodinami
Tématické fráze:
borůvkové řezy,
rychlé šlehačkové řezy,
borůvkové řezy nejlepší recepty,
levne řezy,
rychlé řezy,
šlehačkové řezy borůvkové,
rychlé řezy nejlepší recepty,
borůvkový řez,
rychlé a chutné řezy,
rychlé a levné řezy,
řezy se šlehačkou,
řezy bez vážení,
boruvkova buchta se slehackou,
chutné řezy,
borůvky se šlehačkou,
šlehačkové řezy,
boruvkove řezy na plech,
levné řezy na plech,
slehackove rezy s borůvkami,
rychlé levné řezy
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
vejce,
mléko,
olej,
prášek do pečiva,
marmeláda borůvková,
šlehačka ke šlehání,
ztužovač šlehačky
Komentáře (16)