Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 720 kJ / 1 367 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 225,85 g |
| Tuky | 23,73 g |
| Vláknina | 35,20 g |
| Cholesterol | 470 mg |
| Sodík | 1,42 g |
| Sůl | 3,70 g |
| Sacharidy | 49,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kostky v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zm0Q
Moje poznámka
Hovězí kostky v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zm0Q
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 4 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 4 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 5 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 5 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 5 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát z červené řepy s nivou a ořechy
Dobeska před 9 minutami
Expresní svíčková na smetaně
mafinka888 před 35 minutami
Bramboráčky
Anickamanicka před 1 hodinou
Domácí langoše
Jurkano před 1 hodinou
Perníčky
horakova654 před 2 hodinami
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 2 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 2 hodinami
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 2 hodinami
Vařená majonéza
SenBri před 3 hodinami
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 3 hodinami
Tématické fráze:
hovězí kostky,
hovězí péro,
hovezi kostky recept,
hovězí kostky recepty,
hovězí pero recept,
hovězí péro recepty,
recept hovězí kostky,
hovězí maso péro,
hovězí fajitas,
hovězí podplecí,
hovězí maso - péro,
recept hovězí pero,
recept na hovezi kostky,
recepty z hovězího pera,
recepty hovězí maso,
hovězí fajitas recept,
hovězý guláš,
hovězí podplecí recept,
hovězí podplečí recepty,
hovězí kostky recepty ph
Suroviny:
přední hovězí,
hlíva ústřičná,
kapie červená,
cibule,
rajče naložené,
chilli paprika čerstvá,
sůl,
paprika sušená pálivá,
koření fajitas
Komentáře (24)
Jana Remkova:Použij koření jaké máš ráda. Výsledek bude dobrý.
Fajitas je směs koření (uzená paprika sladká a pálivá, cibule, česnek, hořčice žlutá, tymián, třtinový cukr, sůl).
taky jsem dělala kostky z krávy..ale takové fešácké..to tu nemamo
Jinak to vypadá dobře