Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 742 kJ / 177 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,72 g |
Tuky | 10,88 g |
Vláknina | 1,58 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tomatová polévka s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W81x
Moje poznámka
Tomatová polévka s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W81x
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 1 hodinou
Krkovička na česneku
Přidáno před 13 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno před 15 hodinami
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno před 19 hodinami
Mrkvový krém
Přidáno před 20 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
ZboSy před 1 hodinou
Loštická cibulačka
Sahula před 10 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 10 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 11 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 11 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 11 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 14 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 14 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 14 hodinami
Tématické fráze:
tomatová polévka,
tomatová polévka recept,
rajská polévka s těstovinami,
italská polévka s těstovinou,
rajská polévka s těstovinou,
italská tomatová polévka,
tomatová polévka recepty,
tomatová polévka z čerstvých rajčat,
těstovinová polévka,
recept na tomatovou polévku,
italská polévka s těstovinami,
rajčatová polévka s těstovinami,
rajská polévka z drcených rajčat,
recept tomatova polevka,
tomatová polévka s těstovinou,
polévka z drcených rajčat,
polévka z drcených rajčat,
tomatova polevka z protlaku,
polevka s testovinami,
polévka s těstovinou
Suroviny:
rajče drcené,
protlak rajčatový,
olej olivový,
mouka hladká,
vývar drůbeží,
petrželka,
bazalka čerstvá,
česnek,
sůl,
cukr,
těstoviny
Komentáře (18)
Ja robím obdobne, korením bazalkou a oreganom a dosť silno sladím...