Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 634 kJ / 152 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,22 g |
| Tuky | 0,89 g |
| Vláknina | 9,96 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 31 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 27,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moc dobrá pečená ryba-Okouník mořský
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/89A3
Moje poznámka
Moc dobrá pečená ryba-Okouník mořský
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/89A3
Nejnovější recepty
Medové dortíčky
Přidáno před 3 hodinami
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 5 hodinami
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 12 hodinami
Listové košíčky se sýrem brie, brusinkami a ořechy
Přidáno před 12 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 23 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Telecí líčka v ovocné marinádě
david.pacanda před 7 minutami
Šťavnaté zapečené kotlety
Gygy2 před 1 hodinou
Mleté maso na způsob kebabu
l.sejkora před 1 hodinou
Makové koláčky s povidly - cukroví
Evellinka před 2 hodinami
Výborné šlehačkové cukroví
Moni1703 před 2 hodinami
Sekaná "svíčková"
iveta.kroul před 3 hodinami
Vepřová játra v pikantní šťávě z papiňáku
Sahula před 4 hodinami
Bílá krémová česnečka
Sahula před 4 hodinami
Dušené hlávkové zelí
Jenn17 před 5 hodinami
Tématické fráze:
pečená ryba,
okouník mořský,
okounik mořsky recepty,
ryba talápie,
ryba pecena v troube,
okouník mořský recept,
pečená ryba recept,
okouník,
polreichovi recepty ryby,
talapie,
okouník recept,
pecene ryby,
polreichovi recepty na primě,
mořský okouník,
recepty pečené ryby,
ryba pečená v soli,
ryba pečená,
recepty z mořských ryb,
recept pečená ryba,
recept na pecenou celou rybu
Suroviny:
ryba,
cibule,
paprika čerstvá bílá,
rajče,
kmín drcený,
tymián,
estragon,
máslo,
sůl
Komentáře (23)
Rybu můžu v jakékoli úpravě