Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 634 kJ / 152 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,22 g |
Tuky | 0,89 g |
Vláknina | 9,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 27,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moc dobrá pečená ryba-Okouník mořský
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/89A3
Moje poznámka
Moc dobrá pečená ryba-Okouník mořský
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/89A3
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 3 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 11 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 5 minutami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 1 hodinou
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 1 hodinou
Chutné vafle
Kubabuba14 před 1 hodinou
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 2 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 3 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 3 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 4 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 5 hodinami
Domácí sušená rajčata TOP
petrjkt před 5 hodinami
Tématické fráze:
pečená ryba,
okouník mořský,
okounik mořsky recepty,
ryba talápie,
ryba pecena v troube,
okouník mořský recept,
pečená ryba recept,
okouník,
polreichovi recepty ryby,
talapie,
okouník recept,
pecene ryby,
polreichovi recepty na primě,
mořský okouník,
recepty pečené ryby,
ryba pečená v soli,
ryba pečená,
recepty z mořských ryb,
recept pečená ryba,
recept na pecenou celou rybu
Suroviny:
ryba,
cibule,
paprika čerstvá bílá,
rajče,
kmín drcený,
tymián,
estragon,
máslo,
sůl
Komentáře (23)
Rybu můžu v jakékoli úpravě