Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 965 kJ / 948 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,73 g |
Tuky | 37,67 g |
Vláknina | 5,70 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 451 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 42,80 g |
Postup přípravy
Při podávání sypeme jednotlivé porce strouhaným sýrem.
Zveřejněno 7. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí guláš Oregano
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nRY4
Moje poznámka
Hovězí guláš Oregano
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nRY4
Nejnovější recepty
Jahodové košíčky
Přidáno před 5 hodinami
Třešňový koláč s pudinkem
Přidáno před 5 hodinami
Nepečená roláda z kakaových palačinek
Přidáno před 15 hodinami
Salát s chřestem a jahodami
Přidáno 7. 6. 2025 17:01
Masové kuličky obalené v ostro-kyselé omáčce
Přidáno 7. 6. 2025 16:49
Smažený řízek podle babičky jednoho šéfkuchaře
Přidáno 7. 6. 2025 16:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvový krém s kari
Jan Nemec před 3 hodinami
Třešňové muffiny s čokoládou
xjanax před 3 hodinami
Kuřecí řízečky v pařížském těstíčku
gabikka před 4 hodinami
Bezinkový sirup
KaterinaRimanova před 4 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Pechova.veronika84 před 5 hodinami
Sýrové karbanátky
tynaztyna před 5 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Kiki2612 před 6 hodinami
Churros s čokoládou (Čuros)
Kiki2612 před 6 hodinami
Domácí rohlíky
Gabriela99 před 6 hodinami
Tématické fráze:
oregáno,
oregano recepty,
babicovy dobroty hovezi gulaš,
oregáno recept,
recepty oregano,
hovězí guláš babicovy dobroty,
maso na oreganu,
hovězí guláš,
vepřový guláš oregano,
hornické nudle,
guláš 50 porcí,
recept na hovězí guláš,
recept oregáno,
hovězi maso na oregánu,
babicove dobroty,
babicovy dobroty recepty hovezi gulas,
hovězí maso recept,
babicovy dobroty gulase,
vepřové na oregánu,
oregáno-recepty
Suroviny:
maso hovězí na guláš,
cibule,
tuk,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
voda,
česnek,
koření oregáno,
sýr tvrdý
Komentáře (13)
majú mnoho spoločného.
Použitie oregána v guláši je netradičné (na Slovensku a predpokladám,
že nielen na Slovensku, sa zvykne dávať do gulášu majorán), ale tým,
že obe rastliny nie sú si chuťou príliš vzdialené, výsledný guláš musí
byť takisto veľmi dobrý.