Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 591 kJ / 1 097 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,45 g |
| Tuky | 29,30 g |
| Vláknina | 22,34 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,47 g |
| Sůl | 16,03 g |
| Sacharidy | 164,32 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí stehna s indickým kořením a s kuskusem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YqX0
Moje poznámka
Kuřecí stehna s indickým kořením a s kuskusem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YqX0
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 4 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 19 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 20 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 22 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 23 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 8 minutami
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 1 hodinou
Koňakové řezy
janatka před 3 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 4 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 4 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 12 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 13 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 15 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 15 hodinami
Tématické fráze:
kuskus po indicku,
recepty s kus kusem,
kureci stehna s kuskusem,
recept s kus kusem,
kus kus po indicku,
kuřecí stehna a kuskus,
kureci stehno s kuskusem,
recepty z kus kusu,
kuřecí stehna kuskus,
resepty s kus kusem,
jak se vaří kus kus,
kuřecí kus kus,
uzená kuřecí stehna s kuskusem,
pečené kuře po indicku,
kus kus garam masala,
kureci s kus kusem,
kuřecí stehna,
kuřecí sthno s kuskus recepty,
kureci steheni indie,
pecena kureci stehna s kuskusem
Suroviny:
stehno kuřecí,
kurkuma,
koření garam masala,
sůl,
cibule,
česnek,
vývar kuřecí,
kuskus,
olej
Komentáře (15)
Ale proti gustu ziaden disputát. Kazdý sám najlepsie vie, co mu vyhovuje.
Dúfam, ze som tým nikoho nenas...la.
Já osobně kůži taky sundávám, ale vím o spoustě lidí, kteří křupavou kůžičku berou jako vrchol kulinářského zážitku :)
Každopádně, díky za komentář.
Co sa týka receptu nechápem, prečo má byt mäso s kožou, ked ju aj tak každý potom vyhodí, iba čo pridá cholesterol pri príprave. Ináč celkom fajn.