Suroviny
Porce: 6 - 8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 430 kJ / 1 776 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 107,91 g |
| Tuky | 93,25 g |
| Vláknina | 7,63 g |
| Cholesterol | 758 mg |
| Sodík | 480 mg |
| Sůl | 0,96 g |
| Sacharidy | 122,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Závitky z čínského zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YXDO
Moje poznámka
Závitky z čínského zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YXDO
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 5 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 5 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 5 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 6 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 6 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát z červené řepy s nivou a ořechy
Dobeska před 53 minutami
Expresní svíčková na smetaně
mafinka888 před 1 hodinou
Bramboráčky
Anickamanicka před 2 hodinami
Domácí langoše
Jurkano před 2 hodinami
Perníčky
horakova654 před 2 hodinami
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 3 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 3 hodinami
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 3 hodinami
Vařená majonéza
SenBri před 3 hodinami
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 3 hodinami
Tématické fráze:
cinsky zavitek,
jak upravit čínské zelí,
čínské zelí,
mleté maso v čínském zelí,
čínské zelí recepty,
recepty z cínskeho zelí,
čínské závitky z mletého masa,
pravé čínské zelí,
zavitky v zeli,
čínské zelí a mleté maso,
činske zelí recept,
čínský závitek recept,
cisnke závitky,
co vařit z čínského zelí,
zavitek ze zelí,
závitek z čínského zelí,
mlete maso závitky z čínského zelí,
mleté maso, čínské zelí,
recept čínský závitek,
čínské zelí s rýží
Suroviny:
maso mleté,
rýže,
vejce,
koření na mleté maso,
zelí čínské,
protlak rajčatový,
voda,
sůl,
pepř,
cukr
Komentáře (4)