Suroviny
Porce: 4-6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 45 kJ / 11 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,42 g |
Tuky | 0,03 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí polévka alá Verča
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oJqY
Moje poznámka
Rybí polévka alá Verča
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oJqY
Nejnovější recepty
Jahodový jogurt
Přidáno před 14 hodinami
Lotus poháry s ovocem
Přidáno před 21 hodinami
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Bramborové chipsy z HF
Přidáno 13. 6. 2025 06:00
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno 12. 6. 2025 21:11
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno 12. 6. 2025 21:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vaječná pomazánka
Valis před 25 minutami
Nejlepší vaječný koňak
Fitulka před 29 minutami
Květáková polévka s koprem
Valis před 1 hodinou
Jednoduché langoše
Veronika_1 před 1 hodinou
Jihočeská kulajda
misak2 před 1 hodinou
Dršťková polévka z předvařených drštěk I.
Drejka741 před 2 hodinami
Kuřecí prsa na žampionech
Popelka888 před 4 hodinami
Perníková roláda
Chmelova před 4 hodinami
Koprová polévka
Radka61 před 7 hodinami
Jednoduchý (ovocný) broskvový koláč s medem
La Bete před 9 hodinami
Tématické fráze:
portugalska rybi polevka,
rybí polévka ocet,
rabí polevka,
rybí polévka z tresky,
rybí polévka s octem,
rybí polévka,
aljasska polevka,
rybí polévka z aljašské tresky,
falešná rybí polévka s vegetou,
dává se ocet do rybí polívky ?,
rybí polévka z ryby dnes,
maso nalozene v octove vode,
čirá rybí polévka,
ryby v octové vodě,
rybi polevka cesnek,
polévka z naložených ryb,
rybí polévka, ocet, česnek,
dietní rybí polévka z tresky,
rybi polevka podle babicky,
rybí polévka z filet
Suroviny:
petržel,
celer,
libeček,
cibule,
česnek,
zelí hlávkové,
mrkev,
petržel,
celer,
máslo,
mouka hladká,
koření nové koření,
pepř černý,
sůl,
vegeta,
voda
Komentáře (10)
Maso jsem zapoměla poznačit, že se může dát do polévky nakonec před podáváním
A rybu většinou dám do vody s octem, aby drobátko vysmrádla....toho octu tam není tolik, aby byla polévky kyselá (dělám to téměř s každou rybou, která je více aromatická). Octu je tam minimum, někdo dává do mléka. Účel to plní stejný.
A s tím naložením ryby do octové vody...
A co uděláš s povařeným masem