Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí polévka alá Verča

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

20. 2. 2013 15:01

Suroviny

Porce: 4-6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie45 kJ / 11 kcal
Bílkoviny0,42 g
Tuky0,03 g
Vláknina0,98 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy2,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Polévku podáváme s opečeným rohlíkem na másle.

PŘEJI DOBROU CHUŤ !!!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

VerkaZabka VerkaZabka

20. 2. 2013 21:32

Severinka: Ano, maso dávám do vývaru, zapoměla jsem to poznačit, jen dnes jsem to tak neudělala, páč si to přála moje dcera, která měla dnes narozeniny a tu polévku chtěla. ;-)

VerkaZabka VerkaZabka

20. 2. 2013 21:31

daniel1610: Ano, i tak se to dělá. Ale ryby není v octu, je ve vodě s octem. Mám to od mé babičky, která tak dávala králíka do vody s octem, páč děda neměl rád tu králíčí chuť!!! :-D:-D:-D

VerkaZabka VerkaZabka

20. 2. 2013 21:29

hanahcotton: Vegetka je tam jen pokud by to bylo slabý vývar.
Maso jsem zapoměla poznačit, že se může dát do polévky nakonec před podáváním ;-).
A rybu většinou dám do vody s octem, aby drobátko vysmrádla....toho octu tam není tolik, aby byla polévky kyselá (dělám to téměř s každou rybou, která je více aromatická). Octu je tam minimum, někdo dává do mléka. Účel to plní stejný. ;-)

Severinka Severinka

20. 2. 2013 18:34

a co jsi udělala s tou povařenou rybičkou, myslela bych ji nakrájet a dát do vývaru , co :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Severinka Severinka

20. 2. 2013 18:34

a co jsi udělala s tou povařenou rybičkou, myslůela bych ji ji nakrájet a dát do vývaru , co :-D:-D:-D:-D:-D:-D

daniel1610

20. 2. 2013 18:33

Já nakládám rybí maso do mléka,je to určitě lepší než ten ocet.;-)

hanahcotton hanahcotton

20. 2. 2013 17:14

Verčo je tam zelenina a pak ještě vegeta :-O...nepřebije to chuť ryby??? Já už bych tam vegetu nedávala, ale každý ať si to udělá podle své chuti;-)

A s tím naložením ryby do octové vody...:-S nebude pak polévka i tak trochu octová......Máš to ale podivné chutě :-*

A co uděláš s povařeným masem:-?:-O:-?

VerkaZabka VerkaZabka

20. 2. 2013 15:22

aaadobromila: To zelí je tam jen na vyvaření, aby dostala polévka drobátko zeleninovu příchuť. Nic za tím nehledejte ;-).

aaadobromila

20. 2. 2013 15:09

Rybí polévku mám ráda, ale zelí a mořská ryba mi nějak nejdou nějak dohromady. Třeba jsem jen příliš zvyklá na klasiku... :-8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: portugalska rybi polevka rybí polévka ocet rabí polevka rybí polévka z tresky rybí polévka s octem rybí polévka aljasska polevka rybí polévka z aljašské tresky falešná rybí polévka s vegetou dává se ocet do rybí polívky ? rybí polévka z ryby dnes maso nalozene v octove vode čirá rybí polévka ryby v octové vodě rybi polevka cesnek polévka z naložených ryb rybí polévka, ocet, česnek dietní rybí polévka z tresky rybi polevka podle babicky rybí polévka z filet

Suroviny: petržel, celer, libeček, cibule, česnek, zelí hlávkové, mrkev, petržel, celer, máslo, mouka hladká, koření nové koření, pepř černý, sůl, vegeta, voda

TopRecepty.cz

Rybí polévka alá Verča

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oJqY