Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 633 kJ / 390 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,26 g |
Tuky | 2,08 g |
Vláknina | 20,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 38,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sojové maso s rajčatovou passatou a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2x4K
Moje poznámka
Sojové maso s rajčatovou passatou a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2x4K
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 5 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno 3. 8. 2025 10:37:11
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno 3. 8. 2025 09:04:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
ZdeKy před 35 minutami
Segedínský guláš
Tomasfaix před 36 minutami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Elivet před 1 hodinou
Ledvinky po uhersku
Janca32 před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč
BlancaL před 2 hodinami
Žampionový guláš s cuketou
hifiklub před 3 hodinami
Čočková polévka s párkem
Janet.P před 3 hodinami
Perník z cukety
Pechova.veronika84 před 3 hodinami
Cuketové bramboráky
Pechova.veronika84 před 4 hodinami
Tématické fráze:
sojové maso,
co je sojové maso,
sojové maso recepty,
sojové maso se zeleninou,
sojové maso s rajčatovou omáčkou,
sojove maso s ryzi,
recepty sojove maso,
recepty ze sojového masa,
jak varim maso,
soja se zeleninou,
je zdravé sojové maso,
sojove maso na rajcatech,
recepty se sojového masa,
recepty na sojové maso,
rajčatova pasata,
recept ze sojovych nudlicek a mrazenou zeleninou,
sojove maso brokolice,
sojove maso recept,
zdravé sojového masa,
recept na sojové maso
Suroviny:
maso sojové,
česnek,
cibulka jarní,
olej,
směs zeleninová mražená,
sůl,
cukr
Komentáře (16)
..jen k tomu vaření ještě-já ho vařím většinou v zeleninovém vývaru, vždy aspoň den před konzumací, dám ho do misky, zaliju libovolnou směsí koření(výborné přidat ještě prolis.česnek) rozmíchanou v ol.oleji a nechám přes noc marinovat. Sója má pak vynikající chuť...