Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 126 kJ / 2 181 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,24 g |
| Tuky | 52,70 g |
| Vláknina | 14,60 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 602 mg |
| Sůl | 1,26 g |
| Sacharidy | 343,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kubánské řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vj70
Moje poznámka
Kubánské řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vj70
Nejnovější recepty
Likérové kávy
Přidáno před 1 hodinou
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 2 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 3 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 13 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 16 hodinami
Kapr na křenu
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sušenky z ovesných vloček
káťa před 27 minutami
Povidlové slepovánky
Janina2410 před 30 minutami
Likérové špičky
Klanic před 51 minutami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
barypb před 52 minutami
Posvícenské ořechy
Hannca před 1 hodinou
Kuřecí nudličky v jogurtové omáčce s křupavými gnocchi
barypb před 1 hodinou
Rohlíčky z tatranek
jaroko před 1 hodinou
Kuře pečené s batáty, mrkví a sušeným ovocem
Wikki před 1 hodinou
Zdravé celozrnné sušenky
káťa před 1 hodinou
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
LUCAH před 2 hodinami
Tématické fráze:
řezy na plech nejnovější recepty,
kubansky rez,
kubánský dort na plech,
kubánské recepty,
řezy na plech,
kubánské kostky,
recepty na vyzkoušené dobré řezy,
moučníky a řezy recepty,
dobre rezy na plech,
rezy,
pařížské řezy s banánem,
kubánský zákusek,
kubánský řez recept,
řezy ze šlehačky,
kubánský moučník,
pařížské řezy recept,
kuba rez,
moučník z ledových kaštanů,
kubánský dezert,
řezy z ledových kaštanů
Suroviny:
vejce,
cukr,
mouka hladká,
kakao,
smetana,
tyčinka ledové kaštany,
ztužovač šlehačky,
banán,
kakao granko
Komentáře (14)
☺ Nepoužívat ztužovač. Šlehačku, ihned šleháme na nejvyšším stupni – tak dosáhneme krásného, hustého krému!
☺ A krém se šlehá za studena (těsně před namazáním na těsto). Uvařená šlehačka musí být uvařena 24 hod. předem a potom být až do ušlehání krému v lednici.
☺ Pokud máte k dispozici pouze šlehačku o nižší tučnosti než 33%, přihoďte do horké svařené šlehačky s kaštany plátek másla, tak asi 10-20 g (20 g při tučnosti šlehačky 25%), nechte rozpustit a vychladit.
Podobná těsta je vhodná před nanesením krému pokropit rumem a potřít slabou vrstvou pikantního džemu. Kakaová těsta a banány vyžaduji zvýraznit chuť pikantním džemem.
Jinak tyhle moučníky miluji a posílám +8.