Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 246 kJ / 1 971 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,52 g |
Tuky | 70,84 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 4,20 g |
Sůl | 10,06 g |
Sacharidy | 232,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Beleše a frankfurtský řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADw7
Moje poznámka
Beleše a frankfurtský řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADw7
Nejnovější recepty
Stříkaná roláda s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno 15. 7. 2025 07:01:02
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno 15. 7. 2025 06:30:35
Nepečený jahodový dortík
Přidáno 15. 7. 2025 05:01:01
Vrabec moravskočeský
Přidáno 14. 7. 2025 14:54:25
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno 14. 7. 2025 06:30:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vajíčková pomazánka MŇAM
Pecula před 3 minutami
Langoše z jogurtu
Pavel932 před 54 minutami
Klasický jablečný štrúdl
Pavel932 před 55 minutami
Kynuté houskové knedlíky v páře
Pavel932 před 1 hodinou
Jarní cibulková
Fitulka před 2 hodinami
Vaňkova česnečka
Fitulka před 2 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Beatriz před 4 hodinami
Krkovička na hříbkách v papiňáku, zjemněná smetanou
Sahula před 11 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
Sahula před 11 hodinami
Lenčiny zapečené cuketové lodičky
Helen.salemiynah před 12 hodinami
Tématické fráze:
beleše z rohlíkú,
pod pokličkou recepty,
frankfurtský vepřový plátek,
smažené beleše,
skořicové beleše,
frankfurtský platek,
frankfurtské párky,
beleše z brambor,
frankfurtské řízky,
rohlíkové beleše,
frankfurtský párek,
beleše-recept,
párek v rohlíku foto,
frankfurtská vepřová,
recept na beleše z rohlíků,
frankfurtské kotlety,
beleše z vařených brambor,
rize recept,
jak se vaří ríže,
foto párek v rohlíku
Suroviny:
rohlík,
mléko,
sůl,
pepř,
vejce,
kotleta,
párky,
sůl,
pepř
Komentáře (12)