Beleše a frankfurtský řízek

Hranolka Kuchařka: Hranolka

Vepřové maso 9 názorů

Suroviny

Beleše:
8 rohlíků
mléko
sůl
pepř
4 vejce
Frankfurtský řízek:
4 plátky kotlet
2 libové párky
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Beleše: Rohlíky nakrájíme na kostičky, vložíme do misky a zalijeme mlékem. Až rohlíky nasají mléko ochutíme solí a pepřem, přidáme 4 celá vajíčke, řádně promícháma a smažíme dozlatova na oleji.

  2. Frankfurtský řízek: Párky nakrájíme podélce na polovinu a pak ještě jednou, tak že z jednoho párku máme 4 proužky.

  3. Plátky masa naklepeme a nařízneme 4 otvory kterými provlečeme připravené párky. Vždy dva proužky párku do jednoho plátku masa. Okořeníme solí a pepřem.

  4. Smažíme na mírném ohni, nejlépe pod pokličkou aby nám maso dostatečně změklo.

Poznámka

Velmi dobré s přílohou zeleného salátu v bílém jogurtu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Beleše a frankfurtský řízek

  • Ivana79 Ivana79

    Hranolka,tak toto ma moc zaujalo ako príloha a budem to určite robievať často;-):yes:Je to rýchle a moc dobré:-pPodávala som to ku Krkovičke v maslovej marináde.Pridávam bod:-)):yes:

    Odpovědět

  • luckymoon luckymoon

    :yes:Mooooooooc pěkné...

    Odpovědět

  • Radek Radek(neregistrovaný)

    A jaky to je na chut ty Beleše:-DTo by me fakt zajimalo???

    Odpovědět

  • jedlík jedlík(neregistrovaný)

    Jdu to vyzkoušet

    Odpovědět

  • Paprika Paprika

    Zvládla jsem to i s tou pokličkou ... :-D:-D:-D +:yes:

    Odpovědět

  • Hranolka Hranolka(autorka receptu)

    Pod pokličkou dusím z jedné strany a z druhé smažím bez pokličky

    Odpovědět

  • Hranolka Hranolka(autorka receptu)

    Beleše jsou jako příloha místo brambor

    Odpovědět

  • Paprika Paprika

    Fotka by se šikla. Já moc nerozumím termínu "smažíme nejlépe pod pokličkou" - tak to smažím nebo dusím???

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Ježíííši! Proč tady není foto!:-( Ale i tak si myslím, že bych tomu docela rozuměla. Jen tedy ty beleše nejsou asi k tomu, nebo jo? To je jídlo zvlášť?:-?

    Odpovědět

Tématické fráze: beleše z rohlíkú pod pokličkou recepty frankfurtský vepřový plátek smažené beleše skořicové beleše frankfurtský platek frankfurtské párky beleše z brambor frankfurtské řízky rohlíkové beleše frankfurtský párek beleše-recept párek v rohlíku foto frankfurtská vepřová recept na beleše z rohlíků frankfurtské kotlety beleše z vařených brambor rize recept jak se vaří ríže foto párek v rohlíku