Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 28 977 kJ / 6 926 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,74 g |
Tuky | 233,43 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 840 mg |
Sodík | 823 mg |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 1 058,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: 1,5 hrnku cukru smícháme s olejem,vejci, 1 hrnkem mléka, moukou, práškem do pečiva a špetkou solí. Vše ušleháme do tuhého těsta. Poté polovinu těsta odlijeme do mísy a zbytek těsta nalijeme na vymazaný (popř. pečicí papír) plech na něj vyskládáme ovoce a posypeme jej trochou hrubé mouky aby ovoce nepropadlo.
Krok 2: Ke druhé polovině těsta v míse přidáme kakao a skořici a opět ušleháme. Poté nalijeme na již připravenou polovinu na plechu a dáme péct do předehřáté trouby na 150°C a pečeme cca 30 minut.
Krok 3: Na vychladlou upečenou bublaninu nalijeme rovnoměrně připravený pudink (2 smet. pudinky s 800 ml mlékem a 3 lžíci cukru).
Krok 4: Necháme vychladnout a posypeme čokoládou.
Zveřejněno 17. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trojbarevná bublanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KEDG
Moje poznámka
Trojbarevná bublanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KEDG
Nejnovější recepty
Jahodový jogurt
Přidáno před 10 hodinami
Lotus poháry s ovocem
Přidáno před 17 hodinami
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno před 23 hodinami
Bramborové chipsy z HF
Přidáno 13. 6. 2025 06:00
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno 12. 6. 2025 21:11
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno 12. 6. 2025 21:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová polévka
Radka61 před 3 hodinami
Jednoduchý (ovocný) broskvový koláč s medem
La Bete před 4 hodinami
Jahodové smoothie
Valis před 11 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Vlasti80 před 12 hodinami
Plněná kuřecí prsa se šťouchaným smetanovým bramborem
Moanka před 12 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Papucel před 13 hodinami
Domácí okurková a jahodová šťáva
TotalMudla před 14 hodinami
Ražniči v pomalém hrnci
radekfiala před 14 hodinami
Borůvkový táč
Eviip před 14 hodinami
Kuřecí v rajčatovo česnekové omáčce s krupicovými nočky
Jan Nemec před 17 hodinami
Tématické fráze:
aby ovoce nepropadlo,
bublanina s čokoládou,
aby ovoce nepropadlo těstem,
aby ovoce nepropadlo do těsta,
aby ovoce se nepropadlo,
aby nepropadlo ovoce,
trojbarevná bábovka z pudinků,
sefkuchar ovocna bublanina,
trojbarevna buvhta,
bublanina recept,
aby se nepropadlo ovoce,
terezčina kefírová buchta na plech,
aby ovoce v těstě nepropadlo,
pudinkova trojbarevná babovka,
olejova bublanina s ovocem kremem a čokoláda,
recept na bublaninu,
aby ovoce nepropadlo do bublaniny,
aby ovoce nepropadlo v těstě,
bublanina suroviny zlatý klas,
trojbarevná pudinkova buchta
Suroviny:
cukr krupice,
olej,
vejce,
mléko,
ovoce,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
sůl,
skořice,
kakao,
pudink smetanový,
mléko,
cukr,
čokoláda
Komentáře (3)