Trojbarevná bublanina
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 28 977 kJ / 6 926 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,74 g |
Tuky | 233,43 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 840 mg |
Sodík | 823 mg |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 1 058,25 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 5. 2013 15:49
Tenhle recept jsem přehlídla a objevila až díky terezčině fotce, vypadá to mňamkově, ukládám si
5. 5. 2013 15:31
Veronika, díky za recept Namiesto pudingu som dala Zlatý klas a je to super
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Palačinkové rolky
Přidáno před 36 minutami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 2 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 12 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno před 23 hodinami
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Krůtí kapsy se špenátem a goudou
Přidáno 17. 4. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Fazolová polévka z uzeného žebra
ctomala uvařila před 37 sekundami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
Elivet uvařila před 6 minutami
Těstoviny s kapustou
Saratice uvařil před 49 minutami
Tyčinky z jogurtu
12346 uvařila před 1 hodinou
Domácí krtkův dort
12346 uvařila před 1 hodinou
Nutrie (králík) pečená v marinádě
vesme uvařila před 2 hodinami
BUBLANINA ovocná
Frana74 uvařil před 10 hodinami
Extra rychlé lívance
aknorew uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dlouho lze uchovat maso v mrazáku? To záleží na druhu masa, poradíme vám
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
Další recepty
Tématické fráze: aby ovoce nepropadlo bublanina s čokoládou aby ovoce nepropadlo těstem aby ovoce nepropadlo do těsta aby ovoce se nepropadlo aby nepropadlo ovoce trojbarevná bábovka z pudinků sefkuchar ovocna bublanina trojbarevna buvhta bublanina recept aby se nepropadlo ovoce terezčina kefírová buchta na plech aby ovoce v těstě nepropadlo pudinkova trojbarevná babovka olejova bublanina s ovocem kremem a čokoláda recept na bublaninu aby ovoce nepropadlo do bublaniny aby ovoce nepropadlo v těstě bublanina suroviny zlatý klas trojbarevná pudinkova buchta
Suroviny: cukr krupice, olej, vejce, mléko, ovoce, mouka polohrubá, prášek do pečiva, sůl, skořice, kakao, pudink smetanový, mléko, cukr, čokoláda
Trojbarevná bublanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KEDG
2 názory