Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 775 kJ / 902 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,20 g |
| Tuky | 10,54 g |
| Vláknina | 7,66 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 9,46 g |
| Sůl | 22,40 g |
| Sacharidy | 187,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na rozpáleném oleji krátce orestujeme pokrájenou cibuli a česnek.
Krok 2: Přidáme kuřecí maso a ze všech stran orestujeme.
Krok 3: Přidáme sojovou omáčku, ocet, cukr, pepř a bobkový list. Podlijeme vodou a vaříme pod pokličkou na mírném plameni 15 minut. Na závěr vyndáme bobkový list. Podáváme s rýží.
Zveřejněno 7. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filipínské kuře adobo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3rMp
Moje poznámka
Filipínské kuře adobo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3rMp
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 2 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 5 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 7 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 10 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 11 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krupicová kaše
Roobass před 37 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 1 hodinou
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 1 hodinou
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 1 hodinou
Výborný makovec
Jan Nemec před 1 hodinou
Holandský sekaný vepřový řízek
Jan Nemec před 1 hodinou
Kuře na kari s ananasem
Jirka1986 před 1 hodinou
MEXICKÁ POLÉVKA
Kajkajak před 2 hodinami
Těsto na pizzu
Mon17 před 2 hodinami
Maminčin rýžový nákyp
jalamo před 2 hodinami
Tématické fráze:
adobo,
filipinske kure,
filipínské recepty,
filipinské národni jídlo,
filipínská kuchyně recepty,
kure adobo,
filipínská kuchyně,
filipínske jídlo,
kuřecí adobo,
filipínské kuře recept,
adobo recept,
adobo omáčka,
filipinské kuřecí adobo,
filipinsky recept,
recept filipínské kuře,
recept na adobo,
filipinské kuřecí stehna,
filipínský pokrm,
národní jídlo filipín,
národní jídla na filipínách
Suroviny:
česnek,
cibule,
olej,
stehno kuřecí,
omáčka sojová,
ocet vinný bílý,
cukr,
pepř mletý,
bobkový list,
voda
Komentáře (8)