Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 015 kJ / 482 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,22 g |
Tuky | 6,07 g |
Vláknina | 7,99 g |
Cholesterol | 192 mg |
Sodík | 361 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 19,71 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso a cibulku pokrájíme na kostičky a osmahneme, ja používám tlakový hrnec a základ si osmahnu vzdy rovnou v něm. Přidáme lžíci protlaku a na nudličky nakrájenou papriku, koření a zalijem vodou, osolíme. V mém papiňáku trvá dušení cca 20 minut.
Krok 2: Poté hrnec odstavíme a přidáme na plátky nakrájené houby a mrkvičku. Ještě chvíli povaříme popřípadě dochutíme a zahustíme tmavou jíškou. Jako příloha jsou výborné malé bramboráčky a trocha smetanového křenu.
Zveřejněno 25. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gulasek s hnedymi zampiony a mrkvickou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jgGP
Moje poznámka
Gulasek s hnedymi zampiony a mrkvickou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jgGP
Nejnovější recepty
Melounový salát
Přidáno před 4 hodinami
Čabajkové lečo
Přidáno před 6 hodinami
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno před 15 hodinami
Meruňkové knedlíky plněné oříškovým máslem, citrónový sorbet
Přidáno 7. 8. 2025 20:28:56
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno 7. 8. 2025 18:58:03
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno 7. 8. 2025 18:12:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky na houbách čerstvých i sušených
Sahula před 1 hodinou
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
Sahula před 1 hodinou
Výborný rychlý makovec
mafinka888 před 1 hodinou
Sýrová roláda
KristynaM25 před 2 hodinami
Povidla ze švestek
h.dvorak před 2 hodinami
Houbové rizoto s pórkem (po česku)
radekfiala před 3 hodinami
Výborné kynuté těsto
Peta6 před 4 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
KacaaK před 4 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Tonda001 před 4 hodinami
Tématické fráze:
loupou se zampiony,
hnědé žampiony-úprava,
loupou se tmave zampiony,
úprava hnedych zampionu,
smetanové žampiony loupou se,
loupou se jnede zampiony,
gulas z hnedych zampionu,
kureci gulasek s zampiony
Suroviny:
maso hovězí na guláš,
paprika čerstvá červená,
mrkev,
žampióny,
cibule červená,
protlak rajčatový,
koření na guláš,
paprika sušená sladká,
chilli,
sůl,
pepř,
olej,
jíška tmavá instantní
Komentáře (3)