Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 782 kJ / 1 860 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,75 g |
Tuky | 205,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 638 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Indická kuchyně - Rychlé ghee / ghí (žluté přepuštěné máslo) český videorecept
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wxQg
Moje poznámka
Indická kuchyně - Rychlé ghee / ghí (žluté přepuštěné máslo) český videorecept
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wxQg
Nejnovější recepty
Jahodový džem s rebarborou
Přidáno před 11 hodinami
Zeleninový salát – co lednice nabízí
Přidáno před 12 hodinami
Chuťovky s ochuceným sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Tortilla s ovocem
Přidáno před 12 hodinami
Plněná mini tortilla
Přidáno před 12 hodinami
Řezy z knedlíků a brokolice
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mleté maso s pórkem ve smetanových bramborách
ricci před 35 minutami
Vepřová játra na slanině
poirotka před 1 hodinou
Čajová kolečka
sarik před 8 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
iveta.kroul před 9 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
LucieKrou před 11 hodinami
Domácí chleba z trouby
LucieKrou před 11 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
LucieKrou před 11 hodinami
Čokoládové řezy s karamelem
Tynagaz před 11 hodinami
Placičky z bramborové kaše
brtna před 11 hodinami
Brambory se špekáčky na pivu
Pencroo před 12 hodinami
Tématické fráze:
přepuštěné máslo recept videorecept,
rozpuštené máslo,
indické máslo,
české ghí,
indicke ghi,
domácí výroba ghí másla,
ghí video,
indicka kuchyne recepty,
domácí výroba ghí másla video,
české ghí recept,
výroba ghi,
nesolené máslo,
přepuštěné máslo videorecept,
rozpuštěné máslo ghi,
rozpuštěné máslo ghí recept,
přepuštěné máslo recept,
výroba ghí video,
recept indická kuchyně,
videorecept ghí,
ghí recept video
Suroviny:
máslo,
Komentáře (11)
K čemu použiješ tu sraženou bílkovinu?