Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 676 kJ / 2 791 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 345,04 g |
| Tuky | 149,50 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 810 mg |
| Sodík | 3,12 g |
| Sůl | 7,50 g |
| Sacharidy | 14,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí líčka na sušených rajčátkách s česnekem a černých olivách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kgGK
Moje poznámka
Hovězí líčka na sušených rajčátkách s česnekem a černých olivách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kgGK
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 5 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 20 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 21 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 23 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno 18. 12. 2025 12:01:02
Hrachová polévka s krutony
Přidáno 18. 12. 2025 11:04:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 1 hodinou
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 2 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 4 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 4 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 5 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 13 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 14 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 16 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 16 hodinami
Tématické fráze:
hovězí ličky,
hovězí líčka s olivami,
hovezi lička,
recept s hovězími líčky,
hovězí na fazolkách s celerem,
jak pomalu peci hovězi lička,
hovězí na sušených rajčat,
sušené račata,
hovězí olivy,
hovězí líčka recepty,
hovezi s olivami,
recepty na černý kořen,
hovězí na olivy,
recepty s hovězími líčky,
recept hovězími líčky,
top recepty hovězí líčka s olivami a kapary,
hovězí líčky recepty,
sušené olivy v nálevu,
černe olivy recepty,
líčka z mořského ďase
Suroviny:
líčka hovězí,
rajče sušené s česnekem,
slanina,
cibule,
vývar hovězí,
pepř mletý,
olivy černé,
mouka hladká,
tymián čerstvý,
olej,
máslo,
sůl
Komentáře (18)
Nadi, černé olivy vyndám stranou před pasírováním a pak je vrátím zpět do šťávy
pasíruješ i s těmi olivami a pak přidáš nové, nebo jak
Jana Remkova:Jani,ze zadního je to škoda,z kližky to bude krásně šťavnaté taky
Jen problém s líčky