Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 676 kJ / 2 791 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 345,04 g |
Tuky | 149,50 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 810 mg |
Sodík | 3,12 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 14,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí líčka na sušených rajčátkách s česnekem a černých olivách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kgGK
Moje poznámka
Hovězí líčka na sušených rajčátkách s česnekem a černých olivách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kgGK
Nejnovější recepty
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 6 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 6 hodinami
Plněné cuketové květy
Přidáno před 7 hodinami
Pizza košíčky
Přidáno před 13 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno 22. 8. 2025 21:02:48
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno 22. 8. 2025 20:45:32
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechové kostky s karamelovým krémem
Danna před 2 hodinami
Salám v sýrovém těstíčku
Mummy46 před 3 hodinami
Tvarohové řezy - hrnečkové
Vytvarnik před 5 hodinami
Jablečné koláče
Merylas před 6 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 6 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 6 hodinami
Rychlovka z krabích tyčinek
Klar98 před 6 hodinami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 6 hodinami
Pečená švestková povidla
Houska68 před 6 hodinami
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Matlasak před 6 hodinami
Tématické fráze:
hovězí ličky,
hovězí líčka s olivami,
hovezi lička,
recept s hovězími líčky,
hovězí na fazolkách s celerem,
jak pomalu peci hovězi lička,
hovězí na sušených rajčat,
sušené račata,
hovězí olivy,
hovězí líčka recepty,
hovezi s olivami,
recepty na černý kořen,
hovězí na olivy,
recepty s hovězími líčky,
recept hovězími líčky,
top recepty hovězí líčka s olivami a kapary,
hovězí líčky recepty,
sušené olivy v nálevu,
černe olivy recepty,
líčka z mořského ďase
Suroviny:
líčka hovězí,
rajče sušené s česnekem,
slanina,
cibule,
vývar hovězí,
pepř mletý,
olivy černé,
mouka hladká,
tymián čerstvý,
olej,
máslo,
sůl
Komentáře (18)
Nadi, černé olivy vyndám stranou před pasírováním a pak je vrátím zpět do šťávy
pasíruješ i s těmi olivami a pak přidáš nové, nebo jak
Jana Remkova:Jani,ze zadního je to škoda,z kližky to bude krásně šťavnaté taky
Jen problém s líčky