Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 126 kJ / 2 181 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,24 g |
| Tuky | 52,70 g |
| Vláknina | 14,60 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 602 mg |
| Sůl | 1,26 g |
| Sacharidy | 343,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kubánské řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vj70
Moje poznámka
Kubánské řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vj70
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 3 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 4 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 4 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 5 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 34 minutami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 52 minutami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 3 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 4 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 4 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 5 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 5 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 5 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 6 hodinami
Tématické fráze:
řezy na plech nejnovější recepty,
kubansky rez,
kubánský dort na plech,
kubánské recepty,
řezy na plech,
kubánské kostky,
recepty na vyzkoušené dobré řezy,
moučníky a řezy recepty,
dobre rezy na plech,
rezy,
pařížské řezy s banánem,
kubánský zákusek,
kubánský řez recept,
řezy ze šlehačky,
kubánský moučník,
pařížské řezy recept,
kuba rez,
moučník z ledových kaštanů,
kubánský dezert,
řezy z ledových kaštanů
Suroviny:
vejce,
cukr,
mouka hladká,
kakao,
smetana,
tyčinka ledové kaštany,
ztužovač šlehačky,
banán,
kakao granko
Komentáře (14)
☺ Nepoužívat ztužovač. Šlehačku, ihned šleháme na nejvyšším stupni – tak dosáhneme krásného, hustého krému!
☺ A krém se šlehá za studena (těsně před namazáním na těsto). Uvařená šlehačka musí být uvařena 24 hod. předem a potom být až do ušlehání krému v lednici.
☺ Pokud máte k dispozici pouze šlehačku o nižší tučnosti než 33%, přihoďte do horké svařené šlehačky s kaštany plátek másla, tak asi 10-20 g (20 g při tučnosti šlehačky 25%), nechte rozpustit a vychladit.
Podobná těsta je vhodná před nanesením krému pokropit rumem a potřít slabou vrstvou pikantního džemu. Kakaová těsta a banány vyžaduji zvýraznit chuť pikantním džemem.
Jinak tyhle moučníky miluji a posílám +8.