Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 28 056 kJ / 6 706 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,47 g |
Tuky | 400,75 g |
Vláknina | 29,60 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 5,14 g |
Sacharidy | 632,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svatební koláčky - nekynuté
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nXwR
Moje poznámka
Svatební koláčky - nekynuté
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nXwR
Nejnovější recepty
Jahodový jogurt
Přidáno před 14 hodinami
Lotus poháry s ovocem
Přidáno před 21 hodinami
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Bramborové chipsy z HF
Přidáno 13. 6. 2025 06:00
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno 12. 6. 2025 21:11
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno 12. 6. 2025 21:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vaječná pomazánka
Valis před 24 minutami
Nejlepší vaječný koňak
Fitulka před 28 minutami
Květáková polévka s koprem
Valis před 1 hodinou
Jednoduché langoše
Veronika_1 před 1 hodinou
Jihočeská kulajda
misak2 před 1 hodinou
Dršťková polévka z předvařených drštěk I.
Drejka741 před 2 hodinami
Kuřecí prsa na žampionech
Popelka888 před 4 hodinami
Perníková roláda
Chmelova před 4 hodinami
Koprová polévka
Radka61 před 7 hodinami
Jednoduchý (ovocný) broskvový koláč s medem
La Bete před 9 hodinami
Tématické fráze:
metáčky,
svatební koláče vázané,
pouťové nekynuté koláče,
nekynuté posvícenské koláče,
posvícenské koláče nekynuté,
svatebni kolacky,
vázané svatební koláčky,
koláče z nekynutého těsta,
svatební koláčky recept,
nekynuté poutové koláče,
koláčky z nekynutého těsta,
svatební koláčky z nekynuteho těsta,
svatební koláče z nekynutého těsta,
svatební koláčky vázané,
vázané svatební koláče,
svatební koláče,
svatební koláčky ze sádla,
nekynute kolacky,
svatební metáčky,
svatebni vazane kolacky nekynute
Suroviny:
máslo,
žloutek,
mléko,
mouka hladká,
sůl,
tuk,
droždí,
cukr
Komentáře (14)
Ten recept je můj, ne "receptů". Dobré jsou nejdříve 2 dny po upečení. Skvělá je právě ořechová náplň: mleté ořechy, med, skořice, rum, eventuálně troška piškotových drobečků. Těsto dávám po uhnětení do lednice - koláčky by neměly kynout během výroby.