Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 668 kJ / 1 833 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,60 g |
Tuky | 130,95 g |
Vláknina | 27,11 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,51 g |
Sůl | 6,10 g |
Sacharidy | 59,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kohoutek na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6yP9
Moje poznámka
Kohoutek na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6yP9
Nejnovější recepty
Rebarbora v karamelu na cokoliv
Přidáno před 4 hodinami
Rychlý jahodovo-reveňový koláč
Přidáno před 6 hodinami
Tvarohové knedlíky s jahodovým pyré a praženou strouhankou
Přidáno před 10 hodinami
Domácí meduňkový sirup
Přidáno před 13 hodinami
Jahodová palačinková roláda
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí špenátová roláda s tarhoňou
Přidáno 10. 6. 2025 18:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové muffiny s ovocem
Nata83 před 1 hodinou
Rebarbora v karamelu na cokoliv
Hella před 3 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
OhHelloThere před 6 hodinami
Dušená krkovice s kedlubnovým zelím
Sahula před 6 hodinami
Jogurtový koláč
Sasenka před 6 hodinami
Jahodové knedlíky z tvarohového těsta
MonkaF před 7 hodinami
Vajíčková pomazánka MŇAM
Jindriskas před 7 hodinami
Cikánské řízečky
HaKos před 9 hodinami
Bramborová polévka s tvarůžky
TondaJ před 10 hodinami
Tématické fráze:
kohoutek na víně,
kohout na víně recept,
kohout na víně,
kohoutek recept,
kohoutek na víně - recept,
recept kohout na víně,
kohoutek recepty,
recepty kohoutek,
kohout na bílém víně,
recept kohoutek na víně,
kouhout na víně,
kohout na víně po burgundsku,
recept kohoutek,
recepty kohout na víně,
kohout na vine po francouzsku,
recept na kohoutka,
kohoutek na cervenem vine,
kouhout na vínĕ recept,
kohoutek na víně recept,
nejlepší kohoutek recepty
Suroviny:
slanina anglická,
kohout,
cibulka,
mrkev,
víno červené suché,
vývar hovězí,
protlak rajčatový,
česnek,
mouka hladká,
tymián čerstvý,
sůl,
pepř mletý,
bobkový list
Komentáře (7)
Mám příhodu z jedné kdysi velmi renomované restaurace u nás, měli na jídelním lístku Kohoutka po francouzsku, nikdy jsem tohle maso nejedla, tak jsem si to objednala. No lidi, to byl děs běs, maso tvrdé, že i podrážka byla proti tomu měkká
Ale pokud bych sehnala masíčko, asi bych to zkusila sama, recept se mi líbí a myslím, že pomalý hrnec tu práci udělá rád