Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 844 kJ / 680 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,66 g |
| Tuky | 67,73 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 225 mg |
| Sůl | 0,51 g |
| Sacharidy | 7,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Petrželová polévka s vajíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z5R7
Moje poznámka
Petrželová polévka s vajíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z5R7
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 2 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 9 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 10 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 11 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 11 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šlehačkové cukroví
MonikaHo před 7 minutami
Uherská pěna
Daami před 50 minutami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 2 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 2 hodinami
Pudinkové jahodové tyčinky
AnettaP před 2 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 3 hodinami
Čína z vepřového masa
IvanaK před 4 hodinami
Kuřecí medailonky na kari s hořčicí
nvm250 před 4 hodinami
Vanilkové rohlíčky
tyna.korinkova před 4 hodinami
Úly, svíčky, stromečky
tyna.korinkova před 4 hodinami
Tématické fráze:
tncz nova levné recepty ládi hrušky 24.3.2014,
recepty ládi hrušky 24.3.2014,
polevka z roslehané vajicko,
petrželová polévka,
vajíčko do polévky,
kdy přidat vajíčko do polévky,
petrželová polévka s s hruškami,
rozšlehané vajíčko do polévky,
celerovo petrželova polévka,
polévka s vajíčkem,
petrželová polévk,
polévka z vajíčkem,
kurecí polévka s vajíčkem,
tncz nova levné recepty ládi hrušky 24.3.2014 svíčkova,
tncz recept na svickovou pro zacatecniky,
tncz nova levné recepty ládi hrušky z 24.3.2014,
tncz nova levné recepty ládi hrušky z 24.3.
Suroviny:
petržel,
cibule,
tuk,
mouka hladká,
pepř,
vývar,
koření oregáno,
smetana,
vejce,
petrželka
Komentáře (1)