Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Houskový pudding Retro

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 2. 2012 01:27

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 502 kJ / 1 554 kcal
Bílkoviny44,79 g
Tuky68,83 g
Vláknina7,70 g
Cholesterol 905 mg
Sodík 1,58 g
Sůl3,63 g
Sacharidy185,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Formu ve které jsem vařil tento sladký pudding jsem vymazával a vysypával. Citronáda se dá nahradit citrónovým liftem, nebo perlivou vodou s cukrem a limetkou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

fb.lib fb.lib

4. 3. 2012 19:44

tejaja:Terezko jsi šikulka,moc hezký.Dneska jsem se koukal na Babicu a dělal sulc v silikonový formě.Hned jsem si vzpoměl na tento recept že ji koupím a udělám houskový pudding,vlastně mazancový,pokud nějaké zbudou z velikonoc.Ale když jsem viděl Tvoji bobovku tak ta asi vyhraje a udělám k tomu Odvarku nebo někdo tomu říká Muzika.Moc se Ti to povedlo a díky za hezkou fotku.Přeji hezký den.:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 3. 2012 17:09

tejaja:;-):yes::yes: bezva foto;-)

spagetka spagetka

2. 3. 2012 14:28

Teri, no parádní foto a já si to udělám s borůvkovou omáčkou :-p:-p:-p:-p, podobný dělala babička, osvěžím ;-);-)

tejaja tejaja

2. 3. 2012 14:18

Františku, je to výborné :yes: Manžel priadol ako kocúr :-D:-D:-D
Dala som to do bábovkovej formy a tých 45 minút stačilo akurát. Nakoľko mám veľa jahôd, urobila som k tomu teplú jahodovú omáčku : trocha ohriate jahody rozmixovala som a ochutila vanilkovým cukrom. Ohriala som na prijateľnú teplotu a podávala som. Určite som nerobila poslednýkrát, repete bude ;-)

Pavla

21. 2. 2012 19:52

Františku, no huráá!!! Vysvětlil jste myslím dostatečně, a plně s Vámi souhlasím. Já si z těchto stránek taky recepty hodně tisknu (v práci) a doma pak podle toho vařím, smažím, peču... a taky mě u toho nechybí foto. Přesně tak, opravdu se to bez fota obejde ;-)

fb.lib fb.lib

21. 2. 2012 19:41

Všem dobrý večer,musím říci že mám digitální foťák,máme i mobil s foto a můžem stahovat do počítače,ale nemám pro koho vařit,děti jsou ve světě a tyto recepty jsem vaříval když byli malé a to nebyl ani internet.Pokud jsem vložím recept který jsem nevařil uvedu to do poznámek.A teť k fotkám.Pokud uvařím nebo upeču vyfotím a fotku vložím.Jsou tady tak skvělé kuchařky že jsi umí představit,uvaří,vyfotí a vloží ještě dřív než to stihnu já.Víte většina kuchařek(knih) je bez nebo s minimálním množstvím fotek.I recept který si vytisknu z těchto stránek je bez fota a jeho hodnotu to nijak nezmění.Víte atraktivita těchto stránek není v tom kolik tady máte fotek u receptu ale v tom že při hledání na internetu jakého-koliv receptu většinou vyjedou i TOPrecepty.Také tyto stránky mají velké plus že vkládání receptů je mnohem jednoduší než u jiných webových stránek kde to není jen složité ale i velmi omezené.A nakonec to nejlepší,najdou se tu i skvělé lidičky.

Pavla

21. 2. 2012 18:51

Nevím, nebudu nikoho soudit a na nikoho ukazovat prstem, že ten a ten opisuje jen z kuchařky, to je těžké soudit.
Jo, foťák v mobilu má asi každý, ale z telefonu se musí nějak dostat do bedýnky jménem počítač. A věřte nebo ne, já například nemám ani propojovací kabel, tak třeba je na tom František podobně, nevim... :-).

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 2. 2012 16:03

Pajaja: Já souhlasím. Ikdyž v žádném případě nezatracuji recepty bez fotky, v tomto případě si myslím, že máš pravdu. Kdybychom všichni opisovali recepty z různých kuchařek, aniž bychom své dílo vyfotili, Toprecepty by nebyly tak atraktivní, jako jsou. Ne vše bez fota si umím představit.

Pajaja

21. 2. 2012 15:54

Pavli, já nic nezatracuju, řekla jsem jen svůj názor. A jsem přesvědčená, že opravdu nejsem sama, koho recepty bez fotky tolik nezaujmou. To nemluvím jen o Františkových, samozřejmě. Je spousta věcí v životě, u kterých zapojuji fantazii, protože to jinak nejde, ale u pokrmu si zde vyberu z velkého výběru receptů, které můžu vidět. Navíc, foťák na mobilu už má snad dnes každý, ikdyž já osobně dávám přednost kvalitním fotkám z foťáku. ;-) U Františka mi to připadá, a to se nezlob, jako že ty svoje recepty ještě vůbec nevařil, jen je sype z rukávu, opsané ze staré kuchařky. To bysme tu zvládly všechny, ne?

Pavla

21. 2. 2012 15:42

Pajaja: já bych to zas tak nezatracovala, že to je bez fotek. Jasně, líp se jí očima, ale já např. taky doma nemám digitální foťák, a jsem na to ještě pyšná :yes:. Nepotřebuju. A už jsem jednou psala, že Františkovy recepty velice uvítám, protože ne, že nebude dlouho trvat a "retro recepty" se hodí nám všem, ale už mám pocit, že to je tady... :-(. Stačí zapojit fantazii, jak asi jídlo má nebo bude vypadat ;-) A když to někdo časem vyzkouší, určitě sem fotku k receptu dodá ;-).

Pajaja

21. 2. 2012 15:35

Škoda jen, Františku, že většina Tvých receptů je bez fotky. Koukám, že spíš všechny. Určitě nejsem sama, kdo připravený pokrm "potřebuje" vidět. Pokud je znáš, nechápu, proč je hotové nevyfotíš. :-( Takhle je to takový polovičatý, promiň.

fb.lib fb.lib

21. 2. 2012 13:17

Slovo Retro u mích receptů znamená že recept vyšel nejdříve po druhé světové válce a dříve,a je napsán přesně tak jak tenkrát.Jsou tam i suroviny které dnes se musí nahradit a i pracovní postupy se dají urychlit,třeba pracné pasírováni může nahradit tyčový mixér.Ten recept by se dal hned předělat ale jsou lidé kteří mají rádi takové recepty a rádi podle nich vaří.
Pokud budete podle nich vařit tak všem přeji ať se daří.:-)):yes:

Pavla

21. 2. 2012 10:41

No pááni, mě jakožto mladý tele zarazil název "pudding". Já mám představu pudinku klasickýho z mlíka a prášku :-). Ale tohle může být fakt jedlý a sytý, to zkusím asi na velikonoce, jako nádivku samostatnou třeba...

spagetka spagetka

21. 2. 2012 09:46

Pavla:určitě samostatně. Jinak velmi podobný recept mám v rodinné kuchařce, jen se použily starší rohlíky a přidávala pravá vanilka v moučkovém cukru.;-)
Formu na pudinky a podobné moučníky mám ještě po babce z kameniny, jen je holka naprasklá, ale nevyhodím ji, to ne :-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 2. 2012 09:43

chocolate: díky;-), mkonečně to vím;-):-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: houskový pudink retro recepty recept na bobovku retro pudink recepty retro knedlik cim nahradit houskovy knedlíky retro recept zapojení kabelu do věnečku houskový pudink s vinnou pěnoui citronáda dkg z jakého masa dělat sulc retro fotky suroviny recept náhodný výběr

Suroviny: máslo, vejce, cukr, rozinky, žemle, mléko, mandle

TopRecepty.cz

Houskový pudding Retro

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qDMy