Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 283 kJ / 1 980 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 127,54 g |
| Tuky | 130,04 g |
| Vláknina | 14,35 g |
| Cholesterol | 978 mg |
| Sodík | 2,34 g |
| Sůl | 5,57 g |
| Sacharidy | 68,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jjyy
Moje poznámka
Rybí koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jjyy
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 6 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 18 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 18 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 1 hodinou
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 2 hodinami
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 4 hodinami
Išlské dortíčky
dra.carol před 5 hodinami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 5 hodinami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 12 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 15 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 15 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 16 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 17 hodinami
Tématické fráze:
rybí koláč,
rybi kolac recept,
rybi koláče,
rybí koláčky,
recept rybí koláč,
anglický rybí koláč,
rybí koláč se špenátem,
kolac rybi,
koláč z rybího rybí filé,
co ophahuje černi rybis,
rybí koláčky,
rybí koláč.,
rybis kolas,
recept na rybi paj,
jak spařím špenát,
rybí koláč
Suroviny:
brambory,
vejce,
špenát čerstvý,
slanina,
cibule,
mrkev,
olej olivový,
smetana,
parmazán,
šťáva citronová,
hořčice anglická,
petrželka,
filet z tresky,
ořech muškátový,
sůl,
pepř černý
Komentáře (3)