Sýrová polévka s lesními houbami
Po dlouhém dni v lese přijde vhod poctivá polévka. Takovou snadno připravíte třeba z čerstvě nasbíraných hub. Kombinace máslové jíšky, podušených lesních hub, sýra a smetany dává vzniknout syté, voňavé a hřejivé polévce.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 097 kJ / 1 696 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,70 g |
Tuky | 116,50 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 395 mg |
Sodík | 1,28 g |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 86,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sýrová polévka s lesními houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/67QO
Moje poznámka
Sýrová polévka s lesními houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/67QO
Nejnovější recepty
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 1 hodinou
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 2 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 2 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 2 hodinami
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 14 hodinami
Divoká kachna pečená na zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 22 minutami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 38 minutami
Dort z palačinek
Martina5672 před 39 minutami
Řezy raffaelo
Martina5672 před 39 minutami
Tažený štrúdl
Lenuus před 56 minutami
Jablkový perník
collins před 2 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 4 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 5 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 7 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 7 hodinami
Tématické fráze:
recept na syrovou polifka,
houby syrove polevka,
poduseni hub,
pikantni syrova polevka,
sýrová polífka s houbama
Suroviny:
mléko,
smetana ke šlehání,
sýr gouda,
mouka,
máslo,
máslo,
houby lesní,
sůl,
pepř bílý mletý,
petrželka
Komentáře (3)