Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 488 kJ / 1 790 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,00 g |
Tuky | 145,60 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 2,64 g |
Sůl | 6,60 g |
Sacharidy | 22,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z vařené mrkve s uzeným sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JjLo
Moje poznámka
Pomazánka z vařené mrkve s uzeným sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JjLo
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 44 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 58 minutami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 3 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněná kuřecí prsa s těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 3 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Tématické fráze:
pomazanka z varene mrkve,
pomzánka z uzené mrkve,
pomazánka s vařené z mrkve,
jídlo z vařené z mrkve,
z varene mrkve,
pomazánka z vařené mrkve recepty,
pomazánka na topinky z mrkve,
kolac z varene mrkve,
jídla s vařenou mrkvou,
lada hruska udeny syr,
pomazánka z mrkve na topinky,
pomazánka z klobásy a mrkve,
recepty z mrkvy,
pomazanka z varena mrkve,
testoviny s uzenym losose,
lada hruška bramborové lupínky,
pomazánka z vařených brambor a mrkve,
pomazanka-z-varene-mrkvy-s-uzenym-syrem,
bramborové lupínky ládi hrušky
Suroviny:
mrkev,
sýr uzený,
česnek,
sůl,
pepř,
olej,
cibule,
pažitka
Komentáře (18)
Jak tady píšou ostatní,také dělávám ze syrové mrkve,jen ji chvíli orestuji na másle
Podobným způsobem zpracovávám (samozřejmě ne vždy) zeleninu použitou při přípravě masových vývarů... Vlastně "nastavuji" aromatické (lososové, tuňákové) či příliš tučné (máslo, mascarpone, škvarky, pečený bůček) pomazánky...
Dávame si obyčajne na suché topinky.
Recept som raz niekde objavila ako klobásovú pomazánku pre vegetariánov.
Tiež robím pomazánky so surovej mrkvy, ale po odstáti mi vadí tá tekutina.
Vďaka za zastavenie u mojeho receptu.