Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 422 kJ / 818 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,47 g |
| Tuky | 45,78 g |
| Vláknina | 30,51 g |
| Cholesterol | 72 mg |
| Sodík | 167 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 75,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí krky na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wAKz
Moje poznámka
Krůtí krky na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wAKz
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 5 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 12 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 13 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 14 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 14 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celerová pomazánka s nádechem česneku
Olympus před 49 minutami
Šlehačkové cukroví
KekkyPetra před 51 minutami
Vánočka II
Sojkal před 1 hodinou
Citronové rohlíčky
Terka39 před 2 hodinami
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 3 hodinami
Uherská pěna
Daami před 4 hodinami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 5 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 5 hodinami
Pudinkové jahodové tyčinky
AnettaP před 6 hodinami
Tématické fráze:
kruti krky recept,
kruti krky,
kruti krk,
krůtí krky recepty,
krůtí maso na smetaně,
krůtí krk recept,
krůtí krk na smetaně,
krůtí krk recepty,
kruti krk na zelenine,
krůtí na smetaně,
recept na krůtí krky,
vařený krůtí krk,
krůtí krky na zelenině,
vařené krůtí krky recept,
krůtí maso krk recepty,
recepty krůtí krky,
recept s krutimi krůtí krky,
krůti krky se brambory se zeleninou,
krůtí recept,
recepty krůtí krky na houbách
Suroviny:
krky krůtí,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
česnek,
vejce,
koření nové koření,
sůl,
voda,
olej,
hříbky sušené,
špek,
cibule,
mrkev,
celer,
mouka hladká,
smetana,
česnek,
libeček,
Komentáře (4)