Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Houby se zeleninou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

scofiq

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Porce: záleží na velikosti skleniček

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie135 894 kJ /
32 479 kcal
Bílkoviny992,70 g
Tuky402,94 g
Vláknina1 240,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 17,01 g
Sůl33,00 g
Sacharidy5 610,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Čisté a rozkrájené houby uvařím: Šestilitrový hrnec naplním do 3/4 houbami, 2 kávové lžičky soli, 2l vody. Od bodu varu vařím 5 minut (nedávám plný hrnec, protože houby napění a potom by vytékaly. Krok 2: Houby sliji přes sítko a v něm propláchnu pod tekoucí vodou. Promíchám zeleninu, zeleninu s nálevem a vše s houbami. Krok 3: Plním do sklenic (velikost 1/2 co okurky - ale záleží na gustu). Zavařuji od bodu varu 30 minut.

Zveřejněno 8. 10. 2014

Poznámka autorky scofiq

- děkuji tomu, kdo přidá foto

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Houby se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ll4X

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Houby se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ll4X

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
zavařené houby se zeleninou, houby se zeleninou, jak svařit houby, houby na zelenině, zavařene houby ze zeleninou, zelenina s houbami, svařit houby, houby recepty, pikles houby se zeleninou, zavarene houbyse zeleninou, houby v zelenině, zavařená zelenina s houbami, houby a zelenina, houby zavařené se zeleninou, zelenina a houby, zelenina s houbamy, zelenina k houbam, zelenina a houby-recepty, recepty houby na na zelenině, zavřené houby se zeleninou

Suroviny:
voda, ocet, koření hřebíček, bobkový list, koření nové koření, pepř, sůl, cibule, paprika čerstvá červená, protlak rajčatový, kečup sladký, cukr krystal, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu