Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 756 kJ / 3 288 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,05 g |
Tuky | 209,50 g |
Vláknina | 23,00 g |
Cholesterol | 670 mg |
Sodík | 4,06 g |
Sůl | 10,10 g |
Sacharidy | 230,09 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dýňový quiche
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lwng
Moje poznámka
Dýňový quiche
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lwng
Nejnovější recepty
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 3 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno před 13 hodinami
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno před 14 hodinami
Cibulové rizoto z papiňáku
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 2 minutami
Dietni segedinska polevka
Kajkajak před 24 minutami
Brynzové halušky
ok1cmj236 před 1 hodinou
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
sidonie před 1 hodinou
Květák smažený v troubě
RaeRea před 1 hodinou
Smetanová omáčka z cukety a kořenové zeleniny (bez mouky)
Kratule před 2 hodinami
Mirabelkový sirup
Hanawagy před 3 hodinami
Domácí langoše
Mummy46 před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Mummy46 před 3 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
vela900 před 3 hodinami
Tématické fráze:
dýňový kiš,
dynovy kisch,
dýnový quisch,
dýňové recepty,
dýňový koláč s nivou,
dýňový quiche s nivou,
dynovy guiche,
dýńový quich,
dynlvy kis,
quiche náplně,
recept quiche,
dýňový koláč slaný,
kiš dýňový,
kyš z dýně,
kiš dyne,
slaný koláč kiš z dýně hokaido,
quiche recept,
quiche recept s nivou,
recept na quiche,
quiche top recepty
Suroviny:
mouka celozrnná,
mouka hladká,
máslo,
sůl,
voda,
dýně hokkaido,
cibule,
víno červené,
sůl,
pepř,
koření oregáno,
sýr niva,
smetana ke šlehání,
cibulka jarní,
tuk,
mouka
Komentáře (3)