Suroviny
Porce: 1.porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 361 kJ / 564 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,00 g |
| Tuky | 10,30 g |
| Vláknina | 19,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 186 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 68,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na rozpálenou pánvičku dáme tuk a přidáme cibulku a hrách (ten doporučuji cca 1 hodinu předem namočit). Poté podlijeme vodou a dusíme.
Krok 2: Jakmile nám hrách trochu změkne, přidáme na kostičky pokrájené Tofu. Ke konci vaření přidáme sůl, pepř, majoránku a chilli. Nakonec přidáváme zelí. Podáváme teplé nebo vychlazené.
Zveřejněno 12. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Veganský hrachový salátek (rychlovka)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mg6n
Moje poznámka
Veganský hrachový salátek (rychlovka)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mg6n
Nejnovější recepty
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 5 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 5 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 6 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 6 hodinami
Pistáciová vosí hnízda s matchou
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Košíčky Izidor
zvon23 před 2 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 2 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 4 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 4 hodinami
Perníčky Marie
salajkol před 7 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 7 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 8 hodinami
Vosí hnízda
Janet.P před 8 hodinami
Tématické fráze:
vegansky recept na se zelím,
jak změkne hrách,
jak zmekne hrach pri vareni,
vegansky kapr,
vegansky tuk,
www tncz.nova,
www tncz.nova
Suroviny:
hrách žlutý,
ghee,
tofu uzené,
mrkev,
cibulka jarní,
majoránka,
pepř,
sůl,
chilli
Komentáře (4)