Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 596 kJ / 142 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,02 g |
Tuky | 8,53 g |
Vláknina | 8,34 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,59 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Štika na másle a kmínu s karamelizovanou cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BjmQ
Moje poznámka
Štika na másle a kmínu s karamelizovanou cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BjmQ
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 23 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 23 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 2 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 4 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 4 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 5 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 7 hodinami
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 9 hodinami
Tématické fráze:
štika na másle,
štika recept,
recept na filé ze štiky,
štika recepty,
candát na karamelizované cibuli,
štika file na másle recept,
stika priprava,
losos s karamelizovanou cibuli,
mořská štika na másle a kmine,
recept štika recept,
karamelizovaná cibule videorecept,
zapečené filé na másle s kmínem videorecept,
pečení stiky videorecept,
štika videorecept,
pecena stika na kmíně,
stika recepty videorecept,
recept štika na másle,
recept na štiku,
filé s kůží na másle,
top recepty ze štiky
Suroviny:
filé ze štiky,
sůl,
kmín celý,
paprika sušená sladká,
šťáva citronová,
máslo,
olej olivový,
cibule,
cibule červená,
máslo,
olej,
cukr třtinový,
balsamico,
sůl,
pepř
Komentáře (6)