Štika na másle a kmínu s karamelizovanou cibulí

mika59 Kuchařka: mika59

Ryby 5 názorů

Suroviny

filé ze štiky
sůl
kmín
špetka červené sušené papriky
citrónová šťáva
1 plátek másla
lžička olivového oleje
1 cibule žlutá
1 cibule červená
lžička másla
lžíce oleje
lžíce třtinového cukru
lžička balsamico octu
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme na tenké měsíčky. Opékáme na másle s olejem do pěkné zlaté barvy. Přisypeme cukr a když zkaramelizuje zakápneme octem. Chvíli smažíme a odstavíme. Dochutíme solí a pepřem.

  2. Filé osolíme, opepříme a pokapeme citronem. Část změklého másla smícháme s paprikou a rybku namažeme. Posypeme kmínem. Opékáme na rozpáleném oleji s máslem kůží dolů z každé strany asi 3-4 minuty.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Štika na másle a kmínu s karamelizovanou cibulí

Tématické fráze: štika na másle štika recept recept na filé ze štiky štika recepty candát na karamelizované cibuli štika file na másle recept stika priprava losos s karamelizovanou cibuli mořská štika na másle a kmine recept štika recept karamelizovaná cibule videorecept zapečené filé na másle s kmínem videorecept pečení stiky videorecept štika videorecept pecena stika na kmíně stika recepty videorecept recept štika na másle recept na štiku filé s kůží na másle top recepty ze štiky