Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 897 kJ / 2 843 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,67 g |
Tuky | 179,49 g |
Vláknina | 20,55 g |
Cholesterol | 216 mg |
Sodík | 281 mg |
Sůl | 0,29 g |
Sacharidy | 248,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečné tiramisu s ořechovým krokantem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gNOG
Moje poznámka
Jablečné tiramisu s ořechovým krokantem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gNOG
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 17 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 18 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Veselý kuřecí plátek
Leren před 18 minutami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 19 minutami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 20 minutami
Pečené nudličky z kapra
Leren před 21 minutami
Zapečený chřest
Leren před 22 minutami
Pikantní vepřová kýta
bonaher před 41 minutami
Pizza bez droždí
Fitulka před 45 minutami
Palačinky s džemem
Fitulka před 45 minutami
Domácí bujón
Fitulka před 46 minutami
Šťáva z květů černého bezu 2
Fitulka před 47 minutami
Tématické fráze:
ořechový krokant,
jablečné tiramisu,
recept sušenky s ořechy a jablky,
krém s ořechovým krokantem,
jablecny susenky krem mascarpone,
jablečné recepty,
rozvařit jablka džus,
tiramisu s ořechy,
tiramisu s jablky do sklenicek,
recept tiramisu s ořechy,
susenky s orechovou cepickou,
tiramisu z jablek a máslovych sušenek,
ořechovo jablečné sušenky
Suroviny:
sušenky,
džus jablečný,
mascarpone,
tvaroh,
cukr moučkový,
med,
skořice,
jablko,
džus jablečný,
cukr vanilkový,
rozinky,
rum,
koření hřebíček,
skořice,
želé dortové,
máslo,
ořechy vlašské,
cukr krupice
Komentáře (5)