Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 187 kJ / 1 718 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,40 g |
Tuky | 117,90 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 375 mg |
Sodík | 116 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 146,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zalijte želatinu v misce dvěma lžícemi studené vody a nechte chvíli stát.
Krok 2: Přidejte vařící vodu a dobře zamíchejte. Nechte vychladnout.
Krok 3: Smíchejte cukr, kakao, vanilku a přilijte smetanu. Šlehejte a postupně přilijte Bailey’s a želatinovou směs. Vše vyšlehejte do tuhé pěny.
Krok 4: Naaranžujte do servírovacích sklenic a dejte do lednice aspoň na hodinu, než budete podávat.
Zveřejněno 31. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadýchaná Bailey’s pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kN4N
Moje poznámka
Nadýchaná Bailey’s pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kN4N
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 17 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 20 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 20 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 23 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulová polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 9 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 10 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 11 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 12 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 13 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 14 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 14 hodinami
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 16 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 16 hodinami
Tématické fráze:
nadýchaná čokoládová pěna
Suroviny:
želatina,
voda,
voda,
cukr,
kakao holandské,
smetana ke šlehání,
cukr vanilkový
Komentáře (8)