Vepřová panenka s bylinkami
Jemná a lahodná vepřová panenka patří mezi nejoblíbenější vepřové maso. Nejprve ji marinujeme v bylinkové marinádě, poté zprudka opečeme a na závěr dopékáme v troubě. Panenku podáváme s výpekem a rýží.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lNwr
Moje poznámka
Vepřová panenka s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lNwr
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 2 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno 3. 8. 2025 10:37:11
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno 3. 8. 2025 09:04:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionový guláš s cuketou
hifiklub před 45 minutami
Čočková polévka s párkem
Janet.P před 52 minutami
Perník z cukety
Pechova.veronika84 před 1 hodinou
Cuketové bramboráky
Pechova.veronika84 před 1 hodinou
Jednoduchá domácí zmrzlina
rybarka007 před 1 hodinou
Cuketový perník
Boxiska před 2 hodinami
Cukeťák na plechu
Simona Maskova před 2 hodinami
Bramboračka
Kajkajak před 2 hodinami
Pizza ze sušeného droždí
Mlateli před 2 hodinami
Tématické fráze:
vepřová panenka,
jak upravit vepřovou panenku,
vepřová panenka recept,
úprava vepřové panenky,
veprova panenka recepty,
vepřová panenka s bylinkami,
recepty z vepřové panenky,
recepty na vepřovou panenku,
jak upravit panenku,
recept na vepřovou panenku,
vepřová panenka úprava,
recept vepřová panenka,
jak dlouho opékat vepřovou panenku,
vepřová panenka top recepty,
panenka recept,
panenka do trouby,
recept na veprovou panenku s bylinkami,
recepty vepřova panenky,
jak upravit panenku recept,
vepřové panenka top recepty
Suroviny:
panenka vepřová,
olej olivový,
sůl,
bazalka čerstvá,
tymián,
rozmarýn
Komentáře (1)