Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 802 kJ / 1 387 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,35 g |
Tuky | 24,32 g |
Vláknina | 65,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,27 g |
Sůl | 5,28 g |
Sacharidy | 226,58 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ve velkém hrnci rozpálíme olej, na něm osmahneme maso (nakrájené na malé kousky) s nadrobno nakrájenou cibulkou, aby maso bylo hnědé na všech stranách.
Krok 2: Poté zalijeme vodou nebo vývarem,přidáme pepř a sůl a vaříme cca 1 hodinu.
Krok 3: Po hodině přidáme brambory, mrkev, celer, papriku, bobkové listy, snižte teplotu na nízkou a pod poličkou dusíme cca 2 hodiny nebo až je maso měkké a výsledek by měl mít konzistenci velmi husté polévky.
Krok 4: Podle chuti je ještě možno zahustit. Na talíři upravíme oblohu dle vlastní kreativity, přidáme stew a teplé podáváme.
Zveřejněno 8. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí Stew s oblohou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1PyR
Moje poznámka
Hovězí Stew s oblohou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1PyR
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 8 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno před 17 hodinami
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno před 18 hodinami
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Pozde před 8 minutami
Hovězí na pepři
Pozde před 9 minutami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 31 minutami
Francouzské brambory
jjj82 před 53 minutami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 1 hodinou
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 1 hodinou
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 4 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 4 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 4 hodinami
Dietni segedinska polevka
Kajkajak před 4 hodinami
Tématické fráze:
hovězí stew,
hovězí plátek s oblohou,
irské krůtí stew,
stew z hovězího masa,
stew hovězí,
hovězí maso s oblohou,
hovezi stew recept,
hovězí stee,
stew,
jak uvařit irský biftek,
h a m,
recepty irská hovězí biftek recept,
stew recept,
co je hovězí stew,
hovězí \"stew\",
hovězí plátky s oblohou,
hovězí pupek s bramborakem,
hovězí dušené rendang,
recept na stew,
resept na hovězí stew
Suroviny:
olej rostlinný,
maso hovězí,
voda,
sůl,
pepř,
mrkev,
brambory,
paprika čerstvá zelená,
celer,
cibule,
bobkový list,
voda,
mouka hladká,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
cibule červená,
olivy černé,
kapusta,
rajče
Komentáře (1)