Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 548 kJ / 3 238 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,10 g |
| Tuky | 36,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 879 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 652,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Falešná marcipánová hmota - v DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lpv7
Moje poznámka
Falešná marcipánová hmota - v DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lpv7
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 9 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 9 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 9 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 14 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 5 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 6 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 6 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 7 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 7 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 7 hodinami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 8 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 9 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 9 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 10 hodinami
Tématické fráze:
marcipánová hmota,
marcipánová hmota recept,
marcipanová hmota na dorty,
recept na marcipánovou hmotu,
čím lepit marcipán,
jak vyrobit marcipánovou hmotu doma,
marcipánové figurky,
marcipánová modelína,
domácí marcipánová hmota,
marcipánové těsto recept,
marcipánová hmota na dort,
marcipánové těsto,
recept na marcipán z domácí pekárny,
jak lepit marcipán,
marcipánová hmota recept jednoduchy,
marcipán z pekárny,
jak udělat malinké marcipánové růžičky,
čím lepit marcipánové ozdoby,
marcipánové figurky postup,
marcipánová hmota v pekárně
Suroviny:
cukr moučkový,
mléko sušené polotučné,
med,
sirup javorový,
mandlové aroma,
voda,
tuk ztužený
Komentáře (96)
A jak dlouho cca "hnětat" v ruce když nemám pekárnu? Případně lze to hodit do robota?
Můžete
Do pravého marcipánu používám glukózový (pšeničný, kukuřičný, rýžový) sirup, nebo i med
Jen se chci zeptat,kdyz rozvaluju,tak podsypavam mouck.cukrem a zustavaj mi na nem pak mapy cukru co stim?? Vypada to nehezky
Dekuju za tento recept