Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 548 kJ / 3 238 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,10 g |
Tuky | 36,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 879 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 652,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Falešná marcipánová hmota - v DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lpv7
Moje poznámka
Falešná marcipánová hmota - v DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lpv7
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 2 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno 3. 8. 2025 10:37:11
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno 3. 8. 2025 09:04:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionový guláš s cuketou
hifiklub před 1 hodinou
Čočková polévka s párkem
Janet.P před 1 hodinou
Perník z cukety
Pechova.veronika84 před 1 hodinou
Cuketové bramboráky
Pechova.veronika84 před 1 hodinou
Jednoduchá domácí zmrzlina
rybarka007 před 2 hodinami
Cuketový perník
Boxiska před 2 hodinami
Cukeťák na plechu
Simona Maskova před 2 hodinami
Bramboračka
Kajkajak před 3 hodinami
Pizza ze sušeného droždí
Mlateli před 3 hodinami
Tématické fráze:
marcipánová hmota,
marcipánová hmota recept,
marcipanová hmota na dorty,
recept na marcipánovou hmotu,
čím lepit marcipán,
jak vyrobit marcipánovou hmotu doma,
marcipánové figurky,
marcipánová modelína,
domácí marcipánová hmota,
marcipánové těsto recept,
marcipánová hmota na dort,
marcipánové těsto,
recept na marcipán z domácí pekárny,
jak lepit marcipán,
marcipánová hmota recept jednoduchy,
marcipán z pekárny,
jak udělat malinké marcipánové růžičky,
čím lepit marcipánové ozdoby,
marcipánové figurky postup,
marcipánová hmota v pekárně
Suroviny:
cukr moučkový,
mléko sušené polotučné,
med,
sirup javorový,
mandlové aroma,
voda,
tuk ztužený
Komentáře (96)
A jak dlouho cca "hnětat" v ruce když nemám pekárnu? Případně lze to hodit do robota?
Můžete
Do pravého marcipánu používám glukózový (pšeničný, kukuřičný, rýžový) sirup, nebo i med
Jen se chci zeptat,kdyz rozvaluju,tak podsypavam mouck.cukrem a zustavaj mi na nem pak mapy cukru co stim?? Vypada to nehezky
Dekuju za tento recept