Postup přípravy
Zveřejněno 3. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nepečený jahodovo-ostružinový cheesecake
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0PvV
Moje poznámka
Nepečený jahodovo-ostružinový cheesecake
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0PvV
Nejnovější recepty
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 8 hodinami
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 21 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 21 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 22 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
lucie.jechova před 2 minutami
Jablková pomazánka
Merylas před 17 minutami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Romana20 před 21 minutami
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
veronika_straka před 22 minutami
Uzená žebra - prostě jen uvařená
Kajkajak před 24 minutami
Květáková polévka II
Kajkajak před 32 minutami
Pravý vepřový guláš
schierl před 38 minutami
Pomazánka s restovaným pórkem, šunkou a Hermelínem
schierl před 39 minutami
Jablkový závin z listového těsta
Iliis před 59 minutami
Broskvový kompot
Sbotka před 2 hodinami
Tématické fráze:
nepečený jahodový cheesecake,
prostřeno 3.2.2016,
nepečený ostružinový dort,
nepeceny cheesecake s jahodami,
nepečený cheesecake s ostružinami,
nepečený dort s ostružinami,
cheesecake s ostružinami,
nepeceny cheesecake,
ostružinový nepečený dort,
nepečený cheesecake jahodový,
chessake,
nepečený tvarohový cheesecake,
nepečený mini cheesecake,
nepečeny tvarohovy dort prostřeno,
jahodový cheesecake nepeceny,
ostruzinovy dort nepeceny,
ostruzinovy chesecake,
prostřeno 3. 2. 2016,
cheesecake z prostrena s ovocem,
prostřeno chessake nepeceny
Suroviny:
plát piškotový,
sýr philadelphia,
tvaroh ve vaničce,
šlehačka,
jahody,
ostružiny,
cukr,
želatina,
želé červené dortové
Komentáře (8)
Mám rád právě s těmi sušenkami...
U nás nemáme Mekáč, ale když jedu do velkoměsta, tak si tam zajdu smlsnout... A co už konečně začali vařit i ristretto, tak je to zážitek pro celý den