Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 613 kJ / 2 297 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,93 g |
| Tuky | 61,35 g |
| Vláknina | 29,93 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,24 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 320,59 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ze surovin vypracujeme těsto, které necháme asi 30 minut kynout. Tofu, zakysaný nápoj a česnek rozmixujeme na krém, který dosolíme a dopepříme podle chuti.
Vykynuté těsto rozdělíme na menší kousky, ze kterých vyválíme kolečka o tloušťce necelého 1 cm, na která dáme vrstvu krému. Koláčky posypeme oreganem, nakrájenou cibulí a rajčaty. Troubu vyhřejeme na 200°C a pečeme asi 30 minut, dokud nejsou okraje zlatavé.
Zveřejněno 26. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláčky s tofu krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QG69
Moje poznámka
Koláčky s tofu krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QG69
Nejnovější recepty
Sýrová roláda
Přidáno před 2 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 2 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 4 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 7 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 7 hodinami
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 32 minutami
Švestkové kostky
Noumik před 1 hodinou
Karamelový likér - latté
Merylas před 3 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 4 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 5 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 6 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 6 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 6 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 6 hodinami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 7 hodinami
Tématické fráze:
koláčky z hedvábného tofu,
cizrnové koláčky,
tofu kremem
Suroviny:
mouka hladká,
droždí,
olej,
sůl,
voda,
tofu natural,
česnek,
cibule,
rajče,
koření oregáno,
sůl,
pepř
Komentáře (3)