Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 896 kJ / 453 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,76 g |
Tuky | 19,08 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 104 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 61,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Omyté a osušené maso osolíme a opepříme. Mléko smícháme s olejem, česnekem, bylinkami a kořením.
Krok 2: Stehna v ochuceném mléku důkladně promícháme. Necháme uležet, nejlépe do druhého dne, ale jinak 2 hodiny.
Krok 3: Po odležení uložíme do pekáče s nakrájenou cibulí. Podlijeme trochou vody a poklademe plátky másla. Pečeme z kraje přikryté a před koncem odkryjeme a dopečeme do křupava. Během pečení poléváme výpekem.
Zveřejněno 16. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bylinkové Tatra kuřátko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pmlX
Moje poznámka
Bylinkové Tatra kuřátko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pmlX
Nejnovější recepty
Lotus poháry s ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno před 12 hodinami
Bramborové chipsy z HF
Přidáno před 14 hodinami
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno před 23 hodinami
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno před 23 hodinami
Rychlé třešňové řezy v remosce
Přidáno 12. 6. 2025 18:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodové smoothie
Valis před 17 minutami
Jihočeský kynutý koláč
Vlasti80 před 1 hodinou
Plněná kuřecí prsa se šťouchaným smetanovým bramborem
Moanka před 1 hodinou
Hrníčkový ovocný koláč
Papucel před 2 hodinami
Domácí okurková a jahodová šťáva
TotalMudla před 3 hodinami
Ražniči v pomalém hrnci
radekfiala před 3 hodinami
Borůvkový táč
Eviip před 3 hodinami
Kuřecí v rajčatovo česnekové omáčce s krupicovými nočky
Jan Nemec před 6 hodinami
Modelovací hmota (falešný marcipán) dobrý na tvoření figurek
HanaS92 před 7 hodinami
Svíčková na smetaně
Radka.cvoligova@gmail.com před 8 hodinami
Tématické fráze:
kuřátko na bylinkách,
koření tatra .sk,
tatra recepty,
bylinkové kuře,
francouzské baby kuřátko
Suroviny:
stehno kuřecí,
mléko kondenzované,
olej,
česnek,
cibule,
koření na kuře,
tymián,
rozmarýn,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
máslo
Komentáře (7)